<

Сто голосів проти одного. Педагоги Нововолинського ВПУ оцінили роботу директора під час таємного голосування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 23.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 13

22-го березня в актовому залі Нововолинського вищого професійного училища  відбулося засідання трудового колективу. Понад 100 працівників мали можливість оцінити роботу директора навчального закладу Валентини Приступи та поставити своє “задовільно” або “незадовільно” під час таємного голосування.

У Нововолинському ВПУ під час зборів трудового колективу працівники заслухали звітування керівника закладу за період з 2012 по 2017 рік. Оцінка педагогів є однією з умов продовження дії контракту директора, термін якого збігає в червні 2017 року.

Як відомо, голос колективу має лише рекомендаційний характер. Попереднє волевиявлення майстрів-викладачів має знайти підтримку в обласному управлінні освіти та кадровій комісії, де вирішуватимуть, чи продовжити контракт керівнику закладу.

На зустрічі були присутні начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Людмила Плахотна, заступник начальника управління Олександр Ткачук, заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок, голова Старолішнянської сільської ради Назар Максимів, голова Волинського теркому вугільників Юрій Калістратов, головний інженер ПАТ “Нововолинська швейна фабрика” Тетяна Ющук, представники батьківського комітету, учнівського самоврядування.

На порядку денному загальних зборів трудового колективу Нововолинського ВПУ – звіт директора. До слова запросили Валентину Приступу, котра розповіла про досягнення училища за 5 років.

Як уповноважений обласною радою керівник, Валентина Іванівна розказала про забезпечення здійснення статутної діяльності училища з підготовки спеціалістів на денному та заочному відділеннях, діяльності всіх структурних підрозділів, умов для якісного виконання всіма членами колективу своїх службових обов’язків, проведення  запланованих заходів з навчально – методичної, соціально – виховної, практичної, творчої, адміністративно – господарської, фінансової діяльності.

Директор закладу подякувала всім за підтримку, допомогу, гарну роботу, можливість ефективно виконувати свої посадові обов’язки.

Станом на 16:00 увесь колектив проголосував, оцінюючи роботу керівника, а лічильна комісія підрахувала голоси. За підсумками голосування кандидатуру Валентини Приступи підтримало 100 працівників училища. Оцінку “незадовільно” поставила одна особа.

“Не кожен директор має таку високу оцінку. Добре, що хоч одна людина не оцінила роботу керівника, а то можна було б подумати, настільки уже все ідеально…

Добре, що є одна щука, яка не дає спокійно карасям жити”,- відзначила Людмила Плахотна, коментуючи результати голосування.

Педагоги підняли також питання про матеріальне заохочення керівника навчального закладу та проголосували щодо відстоювання його в області, Міністерстві освіти, можливо, навіть в ЄС.




коментарів: 13
  1. Ох і мегапідлабузники! Які від цієї директорки плачуть чи й не щодня. Зашугані та перелякані на смерть люди. До тієї людини, яка проголосувала “проти” давньої пенсіонерки, приєднуюсь і я – Анатолій Бідзюра, під № 2. Слава “демократичному” КЕРІВНИЦТВУ ВПУ № 1! І ганьба педагогічному персоналу!

    • Анатолю, навіщо ж так? Педколектив вільно та демократично виявив свою принципову позицію, а ви починаєте ображати та ганити

  2. Погоджуюся із Анатолем на 100 відсотків. Люди залякані. Пані Приступа поводить себе, начебто вона господиня у своїй власній хаті. Хто їй особисто не до вподоби, той підпадає під шалений тиск. А ще яким брудом вона обливає тих, хто не під її думку. Ми говоримо про безлад в країні глобально, а подивіться, що робиться локально у тому ж училищі. Просто жааах!!!! Мені шкода, що є лише одна щука серед тих безхребетних КАРАСІВ.

    • Шкода, що “педагог” взяв чужий нік і під ним став дописувачем, не вистачило духу себе ідентифікувати. Але я не про це. Знаю колектив училища досить давно. Зміни між “було” і “стало” відчутні. Тільки сліпий або “ображений” не може, а можливо, не хоче помічати цього. Щодо “господині у хаті”, думаю, що це похвала директору. Не кожен керівник зуміє навести лад у такому великому закладі. А, якщо “плюють” у спину, значить Приступа іде вперед. Так тримати, Валентина Іванівна!

      • На мою думку, наявність духу у ПЕДАГОГА із великої літери викликає певні сумніви. Але на разі то нерелевантно. Біда українського суспільства у тому, що ми схиляємо голови перед господарями НАШОЇ хати.

      • Опущений колектив буде відстоювати горе-директора в ЄС. Повна дурня з одомрямсом. Їй плюють не в спину, а в лице. Матеріальне заохочення за те що заучем 17 років був педофіл, якого звільнила за згодою і виплатою вихідної допомоги. Краще займіться навчанням, а по результатам ЗНО буде вам по заслузі і новий директор.

  3. Нововолинці щиро вітають вельмишановну пані Валентину Приступу із високою оцінкою її організаторської та педагогичної діяльності на відповідальній посаді керівника ВПУ!

  4. Майстер.Звітування нашої мами ми вже знаємо на память.і комісія кожного року таж сама .Все це показуха вищий клас. При звітуванні вона не розказала ,як ціле літо судилася зстаршим майстром і суд програла , а за всі суди заплатило училище .

    • Допоки жовч буде заливати розум, а ми не будемо помічати реальні досягнення і паплюжити всіх і вся тільки через те, що самі нічого не змогли досягнути у житті, доти з нас буде сміятись увесь світ. Якщо не згідні з тим, що вдбувається і знаєте як це покращити-засукуйте рукави і робіть! Критикує той, хто нічого не вміє і не робить!

  5. Колись вона викладала у нас алгебру і геометрію, яку сама зовсім не знала. Задачу писала на дошці з зошита, а потім писала готову відповідь.Рівень))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок