<

«Ставай на коліна і проси, щоб відпустили» – компанія молодиків побила та пограбувала дівчину в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 4.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 10

Близько опівночі 3-го листопада поблизу стадіону школи №7 в Нововолинську компанія хлопців вчинила розбій на 18-річну дівчину.

Як відомо БУГу, о пів на першу ночі з суботи на неділю дівчина йшла додому з Нововолинська до села Низкиничі Іваничівського району, що розташоване за міським озером. Неподалік села, біля стадіону школи №7, на неї напали три чи чотири молодика. Розгледіти обличчя було важко, адже розбійники зняли окуляри, які дівчина постійно носить.

Один із нападників відразу вдарив дівчину по голові. З шиї зірвали золотий ланцюг з хрестиком та відібрали айфон. Потерпілу били та ставили на коліна, щоб просила її відпустити.

Після розбою та знущань, дівчині вдалося втекти. Небайдужі люди викликали поліцію та “швидку”.

Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук зазначив, що проводяться оперативно-розшукові заходи та встановлюються обставини справи.

Нагадаємо, у неділю, 27-го жовтня, близько 23:00 у Нововолинську поблизу кафе «Зустріч» двоє неповнолітніх побили та пограбували 20-річного хлопця.




коментарів: 10
  1. І довго так буде продовжуватися в нашому казковому містечку? Чи в нас тільки по підняттю тарифу на тепло є в наявності компетентні фахівці?

    • народу треба брати владу в свої руки… Вся власть Советам рабочих, крестьянских і солдатских депутатов ! хе-хе…

      • хоча не… це прошле століття.. краще так –
        Оберемо мером робота з програмою “не убий”, “не укради”… ну і далі по списку… і в кінці – “Забеспечимо безкоштовне електричество в обсязі, необхідному для бесперебойного функціювання “!

  2. Не лінуйтеся зустрічати та проводжати своїх дітей жінок в такій годині особливо в таких безлюдних місцях . В нашому наркобандитську можуть не тільки пограбувати а й в озері втопити

  3. та і на поліцію толком давно вже ніхто не розраховує, більше того ще й глумляться з них при нагоді тож безкарність породжує нові злочини, готуймося. Шпани розвелося огого..

  4. Ось вам і органи , правоохоронні ,нічого не можуть ніхто їх не боїться, правда без стимулятора вони ніякі.

  5. Найголовніше що хто це робить вийшов під заставу у 3 раз. І не раз притягався,та надалі його відпускають

  6. От скажіть чому у Володимирі такого нема у Ковелі такого нечути а у нововолинську постійно якась хрень робиця бо там міліцья щось робить а у нас сидять у кабінетах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок