<

Стало відомо ім’я хлопця, який помер у результаті ножового поранення у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 2.12.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
24452
/ коментарів 15

Стало відомо ім’я хлопця, який помер 1-го грудня в результаті смертельного поранення. Дмитру Озмителю умисно завдав удар ножем його неповнолітній знайомий.

18-річного молодика було доставлено в лікарню, де він, не приходячи до тями, помер.

Хлопець проживав у Тишковичах Нововолинської громади. Закінчив навчання у центрі професійно-технічної освіти в Будятичах по спеціальності слюсар-ремонтник.

Друзі згадують про Дмитра лише приємними словами та діляться спільними спогадами, характеризують, як дружнього та люблячого хлопця.

Нагадаємо, що в районі хлібозаводу у Нововолинську неповнолітній хлопець наніс смертельне ножове поранення знайомому в черевну порожнину. 

Поліцейські затримали причетного до скоєння злочину. За цим фактом відомості внесено в ЄРДР за ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, 16-річному хлопцю може загрожувати позбавлення волі від 7 до 10 років.

Інтернет-видання «БУГ» приносить щирі співчуття рідним та близьким Дмитра




коментарів: 15
  1. Так можна кожні 7 років виходити і вбивати. Це умисне вбивство, значить довічне. Такого тільки на утилізацію, вже з нього нічого не буде. Буде знати тільки тюремне життя

    • ти знову виліз -кацапо3.14раздварас.Чи ти думеєш ми забули як ти чмо тут ще рік тому проклинав Україну!ГОРИ В ПЕКЛІ ЧАМОА КАЦАПСЬКА!

      • Яким це неадекватом треба бути щоб обзивати когось без причини. Ви мене з кимось перепутали. Співчуваю вашим рідним.

  2. 16 років а вже вбивця на довічне мразоту,бо як вище вказано нічого доброго від нього не жди

  3. З ножем в 16 років ходити,про нормальне майбутнє можна було би тільки мріяти…

    • 7 р дадуть, а якщо татко має чим відкупити то й того може не буде. Або й слідство затягнуть на роки… В рахунок майбутнього строку. Таке тільки у нас може бути, у одній з найкорумпованіших країн світу. Народний менталітет ніякою ракетою не виб’єш

  4. За вкрадену качку 4 роки
    За вбиту людину 7 років щось тут не правильно
    А саме страшне шо потрапивши за грати в такому юному віці, боюсь уявити яка та людина вийде і скільки біди ще зробити може

  5. Цей 16 річний іздив на мотоциклі по селу та місто на шалену швидкість, его затримали між гаражами біля озера власникі гаражів та прочитали ему лекцій як іздити по між гаражами,так ще п’яний був ,безпрізорнік .

  6. Тюрма йому довічна і щоб так мучився ой хорошенько але там хлопи мізки вправлять шмакадявці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця