<

Спортивно-розважальна благодійна акція: нововолинців запрошують підтримати Арсенчика, який потребує імплантування вушок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 3.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

5-го січня у Нововолинську відбудеться спортивно-розважальна благодійна акція на підтримку Арсенчика Троцюка, який не чує на два вушка.

“Добро починається з тебе. Скільки в людині доброти – стільки в ній життя”, – саме під таким гаслом спортивна Кузня тіла організувала акцію.

Біля пам’ятника Шевченка о 8:00 відбудеться збір учасників на забіг містом, дистанцією 5 км. Вартість реєстрації – 50 гривень. Опісля всіх учасників чекає кава-брейк. Усі вилучені кошти передадуть на лікування Арсенчика.

Також у залі Кузні тіла відбудеться новорічна сімейна фотосесія з фотозоною, аквагрим для діток, продаж квитків на дитячу лотерею, а опісля і розіграш призів від спонсорів заходу.

Окрім того – силове тренування, тренування для діток, функціональне тренування та спортивні конкурси і по завершенні тренер та дієтолог Сергій Смолярук проведе лекцію про здорове харчування.

Проведіть недільний день разом із сім’єю, спортом та добром.

22-го листопада дворічному Арсенчику встановили діагноз: двобічна нейросенсорна втрата слуху 4-го ступеня.  Він потребує імплантування двох вушок.

Допомогти родині можна також перерахувавши гроші на картку Приватбанку 4149 6293 8832 8668 Ольга Троцюк. Телефон мами 050 90 59 646.

Нагадаємо, нашої допомоги потребує ще один маленький мешканець Нововолинська, який не чує на два вушка. Півторарічному Матвійку поставили діагноз двобічна сенсороневральна глухота V ступеня і він потребує імплантування.

Допомогти родині можна перерахувавши гроші на картку Приватбанку 5168 7573 8863 6385 Барчук Олександр (тато). Телефон мами 098 240 64 16.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок