<

Сміттєзвалище в Нововолинську біля району 3-ї шахти. Коли приберуть?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 14.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 8

У Нововолинстку в районі вулиць 3-ї шахти мешканці висловили невдоволення стосовно сміттєзвалища на яке перетворився тротуар.

Про це повідомила одна з мешканок Олена Повзун в мережі Facebook у групі Нововолинськ.інфо.

«Шановні мешканці вулиць району Шахти 3, тротуар для пішоходів, а не для вашого сміття. Може хватить гадити, надоїло…» – обурилася жінка.

Під дописом одразу назбиралося 44 коментарів і 32 поширень, люди підтримали проблему, яка стала болючою не лише для мешканців суміжних вулиць, а й усього міста.

« Олена, це проблема не тільки вулиць шахти 3, це проблема нашого міста! До чого тут звернення до людей? Куди вони мають давати сміття? Біля будинків спалювати? Вам мало підприємств, які нас труять, то ще давайте будемо диміти, бо місцевій владі на проблеми міста нас**ти!!! Кошти, які ми платимо за вивіз сміття куди йдуть?» – висловилась Оксана Максимчук.

Тезу стосовно оплати за сміття активно підтримали і інші користувачі, зокрема, Олена Шесталюк: «За вивіз сміття у всіх підприємство справно бере гроші, а ось вчасно вивезти…»

«Якби ще люди з різних кутків міста не підвозили до наших смітників будівельне сміття і інший непотріб в “нормальних ” кількостях – було б простіше. Не раз бачу, як зупиняється бус чи мінівен, щофер відчиняє задні дверцята чи багажник і починає вигружати те, що мав, по ідеї, відвезти куди далі!» – обурилась Ольга Вовчук.

Мешканці міста не оминули увагою той факт, що біля смітників опинилися відходи, які неналежно викидати до сміттєвих контейнерів. Світлана Мацишина зазначила :

«Вибачте, але викидати бур’яни в контейнери (або складати біля них) – це не те сміття, за вивіз якого ви платите. а там склад трави, хто її має вантажити? Ця проблема вирішується інакше: домовтеся з ЖЕКом, якщо виділять машину – то повантажте і допоможіть скинути на сміттєзвалищі. Якби ви хотіли вирішити цю проблему, то давно би це зробили. А так насвинячили і шукаєте крайніх.»

За інформацією директора ВУКГ Артема Жигалюка, благоустрій проводять на прохання мешканців міста. Люди подають звернення і в порядку черговості проводять роботи.

Нагадаємо, що «БУГ» неодноразово піднімав проблеми сміття у Нововолинську, але й дотепер вони лишаються незмінними.




коментарів: 8
  1. Є мерія міста, є професійні і горді заступники, нехай організовують вивіз сміття! Не можуть! То нехай “ідуть під три чорти” вже дістали своєю тупістю…

  2. На момент опублікування Вами даної статті, смітниковий майданчик був прибраний. В подальшому просимо оприлюднювати лише перевірену інформацію!!!!!!

    • В ніч на 16.08 хтьсь накидав цілу гору будівельного сміття (
      Люди! Що ж ви робите?!

  3. Тому що треба сортувати сміття!!! Особливо я це згадав, коли писали про бур’яни

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця