<

Смерть демобілізованого у Нововолинську: чоловік сам наклав на себе руки?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 6.05.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ коментарів 8

Олександр Малюк помер 5-го травня о 12:20, отримавши проникаюче ножове поранення. За попередньою інформацією – вчинив самогубство, завдавши собі один удар ножем.

Про це повідомляють у Нововолинському відділку поліції.

Чоловік 1969-го року народження повернувся з АТО під час четвертої хвилі демобілізації. В нього не було сім’ї, проживав на квартирі у знайомого на вулиці Стуса в Нововолинську.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” отримали коментар від головного поліцейського міста Андрія Литвина:

“Проводиться розслідування, експертиза, допитали свідків. Чоловіків на квартирі, де трапився інцидент, було троє. Один з них вийшов раніше. Лишився Малюк і власник квартири, який є інвалідом першої групи. Він безпосередньо і став свідком самогубства”.

Власник квартири викликав швидку, проте на момент приїзду медиків Олександр Малюк був без пульсу. Працівники швидкої допомоги констатували смерть чоловіка.

Демобілізований ніде не працював, з дружиною разом не проживав, дітей у нього не було. За свідченнями рідних, спроби покінчити життя самогубством робив і раніше. Напередодні інциденту чоловік говорив, що спричинить собі тілесні ушкодження.




коментарів: 8
  1. два “самогубства” у місті за тиждень. Шляхи здійснення – один, зайшовши на високий терикон, облив себе бензином і підпалив, другий наніс собі один удар ножем (ну тут міліц.. поліція не вказала чи може щей у спину). Цією поліцією має зайнятись генеральна прокуратура, бо складається враження, що вони або зацікавлені в покриванні злочинців, або ж просто закривають справи “невеликих” людей для зменшення статистики злочинності у Новонаркоманську.

  2. В АТО їдуть вже психічно нестабільні особи, а повертаються вже з психічними та психологічними проблемами.Адекватна людина не поїде вбивати інших( я зараз не про професійних військових, які роками навчаються,нажаль зараз в армії професіоналів нема, один зброд вурдалаків та бидла)… Це психіатрія, шановні,кому цікаво, пошукайте. Реабілітація цих громадян буде дуже дорого коштувати, тому влада не заморочується на рахунок їх реабілітації. А тому не дивуйтесь, якщо самогубств, вбивств, згвалтувань, грабунків саме руками атовців побільшає…наскакали та здобули.((

  3. Як людина, яка всунула ножа в серце зі слів, покінчила життя согубством , можe цей ніж дістати і яке це самогубство , коли на похоронах батюшки були і відспівували . Просто цім ніхто не хоче займатись. У нас небуло і небуде зараз, як це називається Полиціі , ім треба щоб справа так була закрита

    • Як людина може всунути ножа собі в серце, розбираються експерти, тому що механізм нанесення іншою особою не такий + був свідок, який це все бачив. Не треба лити бруд туди, де ви нічого не тямите!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця