<

Слідкуй за рухом зі смартфона: маршрутки Нововолинська обладнають GPS-трекерами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 19.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
228
/ коментарів 17

У маршрутках Нововолинська встановлять GPS-навігатори. Міський транспорт можна буде відстежити у режимі онлайн за допомогою безплатного мобільного додатку.

19-го вересня на засіданні виконкому затвердили рішення про визначення переможця конкурсу для впровадження єдиної міської системи управління та супутникового моніторингу пасажирського транспорту загального користування.

Як зазначив начальник відділу транспорту та зв’язку Юрій Коцура, 5-го вересня був проведений конкурс, на якому був єдиний учасник ТОВ “Дозор Україна”, його ж обрали переможцем.

З підприємством “Дозор Україна” буде укладено договір та поетапний план співпраці. Першим кроком є розробка схеми маршрутів та облаштування автобусів Нововолинська системою GPS.

Окрім того “Дозор Україна” за власні кошти встановить в центрі міста одне табло, на якому буде показуватися прогнозований час приходу маршрутки до зупинки.

Буде обговорюватися можливість обладнання табло підзарядкою для телефонів та доступом до Wi-Fi 

У майбутньому можливе також встановлення по місту скляних “розумних” зупинок.

Нововведення з’являться незабаром. Мешканці та гості Нововолинська зможуть відслідковувати рух транспорту через свій смартфон за допомогою мобільного додатку.

Згідно з умовами конкурсу на перевезення пасажирів міськими маршрутами, була передбачення умова обладнання автобусів GPS-трекерами. Тож перевізники укладуть договір з компанією та будуть платити за обслуговування.




коментарів: 17
  1. Одне табло на місто!!! Ви що, зовсім… головою вдарились? За 30років на що були здатні-це на розвал комунального транспорту, не спромоглись створити зручну, прозору систему оплати проїзду… GPS потрібно встановити вам в дупу і щоб довго не могли знайти, “рехворматори”…

    • одне табло – це план-мінімум для початку. Постає питання – чи встоїть воно в нашому місті… А далі час покаже. Завжди потрібно все і відразу)

      • А я думав, що нормальний план-мінімум починається з охайного, комфортабельного і безпечного автобуса… Доречі, юна леді, в Нововолинську ще на початку 80-х була система дистанційного контролю і диспетчирізації міського транспорту… А касові аппарата в кожному автобусі з’явились ще в середині 70-х,і кондуктори були і місячні проїзні… І, уявіть собі, навіть до селища Жовтневе до опівночі можна було доїхати… І все це зникло… При кому? А Ви, юна леді, при скількох мерах прожили свої роки?

    • Поміняйте нік, не позортесь.. Стараються зробити дійсно корисну справу, а ні… твердолобим же ж ніколи не вгодиш…

      • Всі міські началнічки так стараються зробити дійсно корисні справи, що в нововолинців вже не життя, а мед ! Всі нам хотять вгодити. І ціни на воду нам піднімають, і на тепло. І усілякі дурнички за бюджетні кошти встановлюють.

      • Корисна справа буде тоді коли коли буде електронна реєстрація квитків та проїзду!
        Тоді водії будуть більше слідкувати за дорогою.

  2. Таблу недовго жити! Новік то чудове містечко,не тільки із самою високою в Україні комуналкою, але й високою культурою та порядком на наших охайних та затишних вулицях. Особливо в вечірню пору, коли на вулиці виходить наша культурна молодь

  3. А мені цікаво, навіщо в нашому місті це? По місту їздять лише 2 маршрута…краще б за ці гроші добавили б ще маршрутів, щоб до кільця можно будо добратись не пішки, до хлібзавода…багато де не захоплює ці маршрути. А табло простоїт пару днів як годинник на 100 метровці. І смисл? Знову відмивання грошей?

    • Ну Ви даєте! То пенсіонер зі смартфонами і ввімкненим GPS навігатором повинен вийти з хати і прямо в маршрутку?… Може ще маршрутки через 2хв.30сек.мають їздити? То нафіга йому тоді той навігатор? Викидати? А електронний банкінг? Оплата проїзду через смартфон?

  4. Спочатку комфортні маршрутки зі зручною прозорою оплатою а потім уже всі ці цацки!

  5. Ага а вода ×2,а вони табло ставлять і раби знову тільки в неті нити будуть.ну що ж громада новіка має ту владу на яку заслуговує.

  6. Краще нормальні маршрутки пустіть, ато одна маршрутка їздить з дуже незручними сидіннями та щез пропаленеми чохлами. в другої брудта штори обпльовані та брудні.

  7. Та те табло хіба в центрі на міськвиконкомі повісять для галочки, або над вопаком :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця