<

Шахтарі нововолинська висловили “ганьбу” меру міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 5.01.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Учасники ініціативної групи координаційної ради нововолинських шахтарів поскаржились на мера Нововолинська Віктора Сапожнікова, висловивши недовіру та “ганьбу”.

Учасники ініціативної групи розповіли про таємну зустріч у кабінеті мера за участю профспілок, яка відбулась сьогодні. При цьому представники профспілок шахт при телефонній розмові зазначали, що вони не були присутні на зустрічі. Чи є це правдою вирішили з’ясувати самі шахтарі, завітавши до мера, отримали інформацію, що справді зустріч відбулась і профспілки були. Чому ж не запросили ініціативну групу, не відомо. Як вважають шахтарі – їхню долю вирішували без них, тому висловили меру “ганьбу”, як зазначив очільник координаційної ради Богдан Макарчук від імені ініціативної групи. Свої дії та наміри ініціативна група узгодили на зборах 5 січня, вони також планують сьогодні зустрітись із мером, щоб поспілкуватись.

Тим часом керівництво шахт засідали у “Волиньвугілля”. А “славнозвісний” директор шахти №1 у триденній відпустці, нагадаємо, що на мітингу 4 січня із трибуни пролунала інформація що саме він збирає підписи для закриття шахт.

Чи будуть перекривати ягодинську митницю на разі вирішується. Нововолинські шахтарі уже заручились підтримкою і червоноградських гірників, на разі вирішується питання із поїздкою на Київ 12 січня. Протести ж і надалі продовжуватимуться.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер