<

Шахтарі мітингували під міською радою, наступний крок – перекриття доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 25.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

25 березня декілька сотень шахтарів прийшли мітингувати під міську раду Нововолинська, залишивши на копальнях мінімальну кількість працівників. Основне питання яке турбує гірників це заборгованість по заробітній платі, яку не виплатили в повному обсязі ще із грудня 2014 року.

До мітингувальників вийшов мер міста Віктор Сапожніков і звернувся до шахтарів приєднатись представникам з кожної шахти до делегації яка відправляється до губернатора Володимира Гунчика. На що гірники відреагували вкрай критично, адже на їхню думку десяток людей не будуть почутими.

Люди надзвичайно обурені адже не знають кому вірити, керівництву шахт недовіряють. Шахтарі не впевненні у завтрашньому дню і не знають чи працюватимуть їхні підприємства взагалі.

Слово від Ігоря Гузя мала керівник  його громадської приймальні Струбицька Олександра, котра зауважила, що народний депутат тримає руку на пульсі та зробить усе залежне від нього, щоб вирішити шахтарське питання у столиці. Також він вже зробив запит на профільне міністерство з вимогою пояснити ситуацію з виплатами.

В результаті перемовин між шахтарськими колективами, профспілками та представниками влади було вирішено створити координаційні ради у складі двох-трьох представників з кожної шахти.

Гірники все ж вирішились приєднатись до делегації яка відправилась в обласний центр, інші ж працівники вирішили продовжувати мітингувати та перекривати дороги тому відправились у район села Дігтів та Литовеж. Також шахтарі планують найближчими днями перекривати Ягодинську митницю, на разі, узгоджується дата та оформлюються необхідні документи. Попередньо прозвучала інформація, що митниця уже надала відповідь про те, що у них ремонт.

IMG_0159_tn

IMG_0166_tn

IMG_0170_tn

IMG_0179_tn

IMG_0189_tn

IMG_0198_tn

IMG_0200_tn

IMG_0213_tn

IMG_0222_tn

IMG_0225_tn

IMG_0226_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок