<

[Оновлено] Шахтар з Нововолинська помилково задекларував майже один мільйон гривень доходу за рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 18.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 13

Головний інженер Шахти №1 Володимир Бевз задекларував майже один мільйон гривень заробітної плати отриманої за основним місцем роботи. Та як виявилось пізніше, зробив він це помилково.

Згідно декларації опублікованої на сайті НАЗК, В.о. головний інженер Державного підприємства “Шахта №1 “Нововолинська” Володимир Володимирович Бевз задекларував заробітну плату отриману за основним місцем роботи 976 970 гривень, пенсії 39 864 гривень, а також приз від (профспілки) ПП НПГУ ДП “Шахта №1 “Нововолинська” в розмірі 100 гривень.

Після оприлюднення цієї інформації у нас на сайті, в редакцію інтернет-видання “БУГ” зателефонував Володимир Бевз та пояснив, що зробив помилку при заповненні декларації, і реальна сума доходу від зарплати за основним місцем роботи не 976 970 гривень а 97 697,0

Володимир Бевз вже написав звернення на сайт НАЗК, щоб дали можливість виправити помилку.




коментарів: 13
  1. Це чергова схема розкрадання державних грощей!!! Ні чого дивного ми вже довно бачимо чим занймается керевництво першої шахти ! Брешуть і крадуть ,крадуть і брешуть,брешуть і крадуть !!
    Що ж це за такий прцівник пенсіонер ! в якого Зар.Плата в пять разів більша ніж у міністра палива ?
    як що не сядите в тюрьму то підете під народний требунал !!!
    Вам так просто панове казнокради з рук це не зійде !!

    • Прошу пана Філінюка… Заспокойтесь, будьласка… Ви ж на грані апоплексичного удару. Так не можна! Ви себе зовсім не шкодуєте, а воно того не варте – правда. Наш Міністр палива (хай продлить Аллах його дні!) нічим не обділений, він не бідує, все у нього добре, він заможний чоловік – спокійно, не переживайте Ви так за нього! Не вірите мені – повірте Каналу “112”: Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик задекларував 1,2 млн.гривень доходу, 450 тис.доларів, 140 тис.євро і 1,4 млн.гривень готівкових коштів, а також 450 тис.доларів і 100 тис.євро на банківських рахунках в “Укргазбанку”. Насалик задекларував 221,987 тис.гривень доходів у вигляді заробітної плати в Міненерго
      (з квітня 2016).
      https://ua.112.ua/statji/deklaruvannia-2017-skilky-zarobyly-poroshenko-hroisman-i-co-381906.html

  2. Це просто жесть, написав звернення на сайт НАЗК? Ви, що маєте нас за лохів, як можна написати звернення до сервера. Тут реально прослідковується фінансова схема, як чиновники через заробітну плату обналічують та отримують надприбутки. Чекаємо декларації директора шахти, де мабуть буде оприлюднено новеньку квартиру, яку він придбав у 16-му році.

    • Не можна “мати за лоха” того, хто ним насправді є. Громадянине ти темний… На, лови – може, ще комусь згодиться…
      08.11.2016.21:04
      НАЗК: Можна написати заяву для повторного подання виправленої декларації.
      Національне агентство з питань запобігання корупції констатує можливість написання заяви для того, щоб повторно подати виправлену електронну декларацію.
      Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на “Українські новини”, про це повідомили в НАЗК.

      “Пишіть в електронному кабінеті “Прошу надати мені можливість подати виправлену декларацію, виправити повторно”. І ще можна написати на info@nazk.gov.ua для прискорення цієї процедури”, – сказали в агентстві.

      За словами співробітника НАЗК, затверджений порядок подання декларацій передбачає можливість повторного подання виправленої декларації з дозволу агентства.

      Він зазначив, що НАЗК може схвалити заяву декларанта на своєму засіданні.

      Як повідомляв Цензор.НЕТ, депутат Верховної Ради Сергій Мельничук (група “Воля народу”) просить НАЗК надати йому можливість виправити вказаний в електронній декларації про доходи за 2015 рік розмір готівкових коштів з 1 трильйона гривень на 10 млн гривень.

      https://ua.censor.net.ua/news/414113/nazk_mojna_napysaty_zayavu_dlya_povtornogo_podannya_vypravlenoyi_deklaratsiyi

      А не помиляється тільки той, хто нічого не робить.

      • Шановна Ви краще зайдіть насай НАЗК і подивіться скільки разіву цей пан заповнював декларацію, принаймі я бачив вже дві, одна зовсім порожня тобто без шодних прибутків та зарплат, а друга з доповненнями. Давайте ще третю, четверту, десяту, двадцяту заповняти. Смішно! І попрошу не хамити людям, коли сам декларант трошки тупов..ий.

        • Ніхто не досконалий… Пане Максе, справа в тому, що цей клятий “нуль” через кому пропустила я. Так, чоловік у 59 років не володіє компом на достатньо високому рівні і в силу такої обставини я спробувала допомогти. Не можеш нашкодити – заради Бога не допомагай, так виходить. Зайдіть і Ви на сайт НАЗК та спробуйте, заповнюючи, знайти розділ, де вказують доходи членів сім’ї… Коли розібрались – треба було правити. От тут цей злощасний “нуль” і зачепився. І давайте вже покінчимо з цими подвійними стандартами – якщо “Я” хамлю – це нормально, якщо ж відповіли так, як “Мені” не сподобалось – то це вже хамство… І зрозумійте – ніхто перед ніким не виправдовується. Просто скрізь читаєш “УКРАЇНЦІ – це ж сама доброта, толерантність, розуміння, підтримка, співпереживання, зрештою – це НАЦІЯ!” А тут налетіли, як шуліки, за дурну помилку. А ми ж з Вами, дорогенькі, ще хліба не ділили… Ото було би на що подивитись, правда?

          • Чоловік у 59 років не володіє компютером і працює головним інженером шахти….Тому така вугільна промисловість…А ще й регрес має мабуть.Один не володіє *на достатньому рівні*-інша лишні нулики клацає….Коли вже вас розгонять?

  3. Можна передбачити, що 100 грн. призових від профкому, це також помилка бо мабуть забули дописати нулів. А Ви Яночка мало вихована особистість, тому дискутувати з Вами не маю жодного бажання.

    • Злочинний головний інженер не “побрезгував” подарунком на сто гривень! Ату його! Ату! Крім нього також і всіх шахтарів, яким профспілки мали необережність подарувати целофанову торбинку цукерок на Новий Рік! Так-так! Ось саме ця торбинка цукерок і є доходом, на який всі сплатили податок, він відображений у формі бухгалтерської звітності 1ДФ. Це підтвердять всі бухгалтера і голови профспілок.

      • А те що на профспілку з мільйона сплатили лише 15000 грн.? Мухомеджанов всіх за дурнів тримає!! Тепер все зрозуміло! Вони шахту руйнують, а їх за це цукерками-преміями підтримують!

        • Кожен, хто вступає до профспілки, пише заяву і вказує, що на профспілкові внески йде 1% із зарплати. До уваги – один відсоток. Тому нам для збільшення суми надходжень профспілкам треба або більше заробляти, або більше перераховувати. Якось так.

  4. Я знаю цего роботягу Володимир Влодимировича приїде він шахту зкурить з своею блондінкою з компютерного відділу три пачки синьго LD та їдуть до дому. За таку роботу і мільйона віддати не шкода і під скорочення спеціолиста з синьму LD не коли не скоротять . Підземний мільйонер який в шахту не спускаєтся . Втікай Діду поки не посадили

  5. Яна ви що відсотки відпрацьовуєте?…Бо бачу з таким завзяттям можна і самому отримати апеплексичний удар!Як тільки якась людина починає коментувати крадіїв і безгосподарників,відразу з’являється “адвокат” з ложкою для мізків!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок