<

Шахта №10 “Нововолинська” може розраховувати на кошти від продажу 13 тисяч тонн вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 12.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
216
/ коментарі 2

Ігор Гузь отримав відповідь на своє депутатське звернення від вугільного міністра Ігоря Насалика, в якому вимагав негайно віднайти можливість для реалізації 13 тисяч тонн вугілля, що лежить на території шахти №10 під відкритим небом вже три роки. А кошти від продажу направити на погашення заборгованості перед гірниками.

Відтак, у профільному міністерстві запевнили, що у вересні 2016 року таки планується проведення закупівлі послуг щодо переробки цих 13 тисяч тонн вугілля і виручені гроші від його продажу кошти спрямують на фінансування цієї копальні.

1 серпня, під час робочої поїздки на шахту народний депутат Ігор Гузь на власні очі побачив, що вугілля вже довгий час лежить під відкритим небом і не використовується на користь підприємства, саме тому звернувся до профільного міністра Ігоря Насалика із вимогою реалізувати вугілля та виділити кошти для підтримки шахти №10 “Нововолинська”.

“У вересні поточного року планується проведення закупівлі послуг з переробки вугілля відповідно до Закону України “Про публічні закупівлі” з використанням електронної системи закупівель Prozorro. Крім того, розглядається можливість реалізації вугілля споживачам у рядовому вигляді. Надходження коштів від реалізації вугілля дозволить частково здійснити розрахунки за виконані будівельно-монтажні роботи та погасити заборгованість із заробітної плати учасникам будівництва”, – йдеться у відповіді з Міністерства.

“На фоні затримки з надходженням інших коштів – це позитив. Кілька років вугілля просто лежало і не використовувалося. Тепер чекаємо на його успішну реалізацію, щоб використати ці гроші на підтримку шахти та наших гірників”, – коментує Ігор Гузь.

Прес-служба народного депутата України

unnamed (1)
unnamed (2)




коментарів: 2
  1. Гузь молодець, що тут ще додати?
    І хто скаже, що він піариться і нічого не робить, то хай подумає, скільки би ще те вугля валялось під снігом, сонцем і дощем.

  2. 1шахту закрили,9 на черзі,а за нею і Бужанська.Гузь “молодець”.Шахти закривають а людей на смітник викидають.Люди їдуть в Польщу бо в місті не роботи, не зарплати гідної , щоб можна було прокормити , одягнути , підготуватися до 1вересня а це велики розтрати і за комунальні заплатити.І що він такого зробив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер