<

«Садимо тюльпани та картоплю у центрі міста», – жителі коментують ситуацію з тепловтратами у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 2.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарів 10

Мешканці Нововолинська стурбовані тепловтратами, які спричинені поганою ізоляцією труб по місту. Особливо це помітно по бульвару Шевченка.

Проблема полягає в тому, що посеред зими у центрі Нововолинська на землі видніється рівна смуга зеленої трави. У соцмережах люди жартують про підігрів газонів, глобальне потепління та посадку тюльпанів, огірків і картоплі на цій ділянці.

З цим питанням журналісти інтернет-видання «БУГ» звернулися до директора комунального підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго» Анатолія Гаврилюка.

«Це ненормальний процес. Ця технологія радянського періоду, коли труби, які були ізольовані, втрачають велику теплову енергію. Тому ми стараємося частіше впродовж року міняти їх на попередньо ізольовані труби, які втрачають тільки до 5 відсотків енергії.  А ці труби втрачають на багато більше енергії. То наша біда і наша проблема.  Для того, щоб замінити всі труби в місті, треба близько 60 мільйонів гривень», – розповів Анатолій Гаврилюк.

Додаємо декілька світлин із соцмереж:




коментарів: 10
  1. Це наші із Вами гроші – соціальні допомоги, харчування дітей у школах і садочках, безплатна медицина і освіта, будівництво комунального житла для сиріт та інвалідів, знижені тарифи на опалення і воду і ще сотня всіляких корисних речей. За які низенько вклоняюся “великому господарнику”, орденоносцю, генерал-майору реєстрового козацтва, полковнику ЗСУ у запасі, донбасівцю в екзилі і прочая, і прочая Віктору Борисовичу Сапожнікову!

    • Та не зазріть Ви так відверто всім тим заслугам,орденам та погонам з великими зірками! Кожному своє!

    • а труби які кладе Коптюк хоч нібито нові , але далекі від спражньої якості по тепловтратам.

      • коптюкові труби роблять “новими” у володимирі на Кп полігон, і потім відправляють назад як нові понакладних.

        • Директор ізоляції у Володимирі Віктор Миколайович на питання, чому ізолюєте б/в труби, сміючись відповідає, а нові коли-небудь, чи хто-небудь сюди завозив. Що там Володимир та Нововолинськ, відправляємо на Луцьк, Одесу, Київ, даже на Бориспіль на будівництво аеропорту. Скільки вже проблем мали с тими трубами.

    • Пробачте,але як все ж таки Ваш геніальний вислів слід розуміти, чи то в “лапках ” з іронією,чи то насправді?

  2. Краше посадіть мак, він хоть користь принесне. І хоть вколотись можна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця