<

Розповіли деталі смертельної ДТП неподалік заправки в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 20.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 8

19-го вересня близько 22:00 в Нововолинську автомобіль Mitsubishi Grandis збив на смерть пішохода поблизу заправки «ANP», неподалік повороту на м’ясокомбінат.

Нагадаємо, про подію БУГ повідомили очевидці. Офіційний коментар поліції отримали зранку 20-го вересня.

Як розповів начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, за кермом автомобіля був чоловік 1984 року народження. Він повідомив, що раптово помітив пішохода, який переходив дорогу, на ділянці дороги – темно. Водій натиснув на гальма, та було пізно.

Від місця зіткнення з потерпілим, автомобіль проїхав метрів 100. Від отриманих травм чоловік 1954 року народження помер на місці. Водій викликав поліцію та “швидку”. Загиблий працював на м’ясокомбінаті.

Деталі автомобільної пригоди на місці встановлювали правоохоронці головного управління поліції з Луцька. Водія освідували за допомогою драгера, в стані алкогольного сп’яніння не перебував. Додатково відібрали кров на аналіз щодо вмісту алкогольних чи наркотичних речовин.

До ЄРДР за фактом ДТП внесли відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Триває слідство для встановлення усіх обставин аварії.

У пресслужбі поліції Волині додають, що за кермом транспортного засобу перебував 35-річний житель Володимира-Волинського. Водій допустив наїзд на пішохода, 65-річного місцевого жителя, котрий перетинав проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. 




коментарів: 8
  1. В цьому місці дороги і вдень небезпечно переходити. Розмітки нема ,пішохідного переходу теж у зв’язку з ремонтом дороги. Поспішаючи на роботу в базарний день, чекаєш пів години ,щоб хтось пропустив. Шкода, потерпілого

    • От і буде сидіти, якщо не відкупиться! В населеному пункті допустима швидкість 50км/год, освітленням користуватись не вміє, а ще й сцикло-за свою шкуру побоявся-руля не викрутив і не злетів з дороги…

  2. Делянка дороги дуже небезпечна. горка, темно і нема розмітки. Дуже шкода потерпілого! На тому місті часто перебігають люди, втемну пору і в чьорному одязі. Страшно що будешь на місті того водія. Там збити може кожен….

  3. Цікаво якою була швидкість, якщо він гальмував ще до зіткнення і після зіткнення проїхав метрів 100. Гальмівний шлях при 100км/год 80м. От і думаємо. Пішохід міг думати що авто ще дуже далеко.

  4. Загиблий працював на м’ясокомбінаті. Хіба Чемко Льоня працював коли-небудь на м’ясокомбінаті ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер