<

Родина побитого до коми чоловіка в Нововолинську просить про допомогу на лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 11.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Родина 51-річного чоловіка, якого побили до коми та лишили на вулиці Нововолинська, просить про допомогу на лікування.

Нагадаємо, вночі 8-го липня чоловіка знайшли на вулиці без свідомості з відкритою черепно-мозковою травмою. Відкрито кримінальне провадження за надання тяжких тілесних ушкоджень. Затримали 19-річного мешканця Нововолинська та вирішується питання про обрання для нього запобіжного заходу.

Потерпілий знаходиться у реанімаційному відділенні. Йому зробили операцію, до свідомості не приходить.

Донька чоловіка розповідає, що пошкодженні життєво важливі ділянки мозку. Лікарі дають невтішні прогнози. В потерпілого практично не було «живого» місця, все перебите.

В день на лікування йдуть немаленькі суми. Родина сподівається, що життя батька та дідуся врятують та просить допомоги небайдужих.

Допомогу можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7573 7101 6082 Ольга Семенюк (дружина). 




коментарів: 3
  1. Пора відстрілювати малолітніх відморозків. Впевнений,що били декілька чоловік і це не перший їх ” подвиг”. Такі справи треба брати на громадський контроль. Ганьба чоботу якщо не організє лікування. Це через його недолуге керування у місті бардак.

  2. Звичайно це мерзотники. Але знаючи потерпілого не можу сказати про нього жодного хорошого слова як і про усю сім’ю. Батько, матір та син п’ють безбожно. Отримуючи шахтарська пенсію та регрес усі кошти йдуть на “озверін” котрий і привів до трагічних наслідків. Буде дуже прикро та сумно коли кошти надані небайдужими людьми підуть на алкоголь. Та все ж таки допомогти потрібно. Можливо рідні схаменуться….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця