<

Рятувальники, «швидка» та поліція: нетверезий чоловік наполохав сусідів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 5.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

5-го липня на вулиці Пирогова у Нововолинську рятувальники задіяли свої сили, щоб потрапити до квартири на третьому поверсі через виклик сусідів. У під’їзді був запах диму, а в помешканні, з якого він йшов, не відкривали двері.

На місце виклику прибула також поліція та “швидка”.

Потрапити в квартиру вдалося за допомогою драбини через балкон. Як виявилося, не плиті згоріла каструля з картоплею, а господар спав, перебуваючи в нетверезому стані.

Сусіди розповіли, що в квартирі постійно розпивають спиртні напої, ходять підозрілі гості. Робили це і на очах 7-річної дитини, люди навіть викликали відповідні служби. Чи живе дитина зараз в помешканні, невідомо.

До слова, нововолинські рятувальники постійно проводять відпрацювання житлового сектору на території міста та попереджають громадян про дотримання правил пожежної безпеки.




коментарів: 5
  1. ljudi tam stradajut godami posle togo kak hozjain kvartiry umer i tam ostalis zhitj jego sobutyljniki,a vlastej ,izvinite ,ne hvataet ni na chto ! milicii tozhe dela net !

  2. Ну що за тормоз … Доведіть що хтось там проживає нелегально , та й позбудетеся такого сусідства . Отже , Вам пофіг на це , й Ви тільки здатні , що в Інтернеті нагамнити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця