<

Реп-виконавець Денні Дельта розповів, як у Нововолинську знімали кліп до нового треку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:02 | 20.01.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
149
/ коментарів 7

Реп-виконавець з Нововолинська Денні Дельта презентував кліп до нового треку «Бачу Це З Дому, Бачу Це Знову». Локаціями стали: дах багатоповерхівки, Палац культури, траса Р-15 та терикон шахти.

Денні Дельта займається творчістю вже багато років. Починав з виступів у місцевому Будинку культури, потім – на фестивалях Харкова, Києва, Львова. На сьогодні записав вже близько 20 синглів та випустив три альбоми. З кількома останніми альбомами він номінувався на різних преміях: “Aristocrats.fm”, “RAP.UA”, був у закритих списках голосування “Yuna” серед представників медіа.

Про трек «Бачу Це З Дому, Бачу Це Знову» виконавець розповідає, що створювали його під час першого локдауну, влітку.

“Це була спроба в іронічному ключі підмітити цікавинки нашої нової реальності, спостерігаючи за світом з вікна. Звідси і назва”.

Потім впродовж осені у Нововолинську знімали матеріал. Як говорить хлопець, одні мешканці міста охоче йшли назустріч і допомагали, інші – шалено обурювалися та намагалися зірвати процес.

Монтаж тривав до січня. Зі створенням допомагали нововолинці, за музику відповідав Рокс, за операторську роботу та світлокорекцію – Іван Середюк. Режисером став інший реп-виконавець зі Львова – Довгий Пес.

“Розщеплювати на атоми суть сказаного в тексті не буду, адже це захоплива робота для самих слухачів”, – додав Денні Дельта.




коментарів: 7
  1. “Шлак замість бетону берем за основу”… Маючи змогу вільного вибору… Дякую.Дякую. Дякую. За український реп з сенсами та смислами. Успіхів вам!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер