<

Разом до перемоги: оголошуємо збір на тепловізор для військових з Нововолинської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:13 | 12.07.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1874
/ Коментарі відсутні

Військові з Нововолинської громади, які виконують бойові завдання у найгарячіших точках країни, захищаючи нас від ворога та забезпечуючи завтрашній день, просять підтримки та допомоги у земляків.

Хлопці несуть службу в окремому батальйоні спецпризначення, тому для ефективної роботи на фронті потрібно чимало важливих приладів. БУГ зголосився допомогти нововолинцям назбирати кошти на тепловізор, вартість якого – 66 600 гривень.

Розголос про збір на тепловізор оголосили матері та дружини вояків, які проживають та працюють на території Нововолинської громади. Зі слів жінок, раніше для військових скуповували усе власними силами, проте наразі сума для родин просто неосяжна.

Усе спорядження, зокрема тепловізор, є необхідним для виконання бойових завдань та захисту населення від ворога. Адже кожному зрозуміло – росіяни втратили свою людяність та намагаються стерти Україну і наш народ з лиця землі.

Будь-яка сума наблизить наших земляків до купівлі необхідного спорядження. Підтримайте воїнів з Нововолинська та долучіться до збору коштів на тепловізор. Спільними зусиллями, разом до перемоги!

Реквізити банківської карти матері одного з військових:

Картка Приватбанку4731 2196 4914 7463 –  Людмила Фесюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа