<

Проєкт нововолинського молодіжного центру став кращою місцевою громадською ініціативою України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:14 | 22.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 15

Проєкт “Своє горнятоко”, який на початках планувався лише як місцева ініціатива від молоді для міста Нововолинська, став Кращою місцевою ініціативою у сфері екології та охорони навколишнього середовища.

Про це розповів у фейсбук голова громадської організації молодіжний центр «Нові крила» Павло Медина.

“Ми виготовили поліграфію (стікери, плакати, постери та наклейки) власними силами, яка надавалися партнерам для популяризації ідеї. Наш проєкт підтримав Фонд Родини Богдана Гаврилишина і ми почали активно масштабувати ініціативу.

Наступним кроком ми почали розробляти мережу партнерів, які підтримують проект. Громадські ініціативи, молодіжні організації та центри стали першими інформаційними партнерами і вони почали розвивати мережу закладів на місцях”, – написав Павло.

Проєкт #своє_горнятко  має партнерів у Володимирі-Волинському, Ковелі, Луцьку, Червонограді, Львові, Дніпрі, Києві, Миколаєві, Харкові, Ніжині, Краматорську, Корсунь-Шевченківському та в інших містах України.

“Всі вони говорять про важливість маленьких кроків, які кожен може робити для порятунку планети. Ми всіма силами працюємо над розвитком проєкту і пошуком нових партнерів. Хочеться подякувати кожному, хто підтримав проєкт. Кожному, хто про нього розповідає та допомагає розвивати. І тим, хто використовує своє горнятко і відмовляється від одноразового посуду”, – зазначив Павло.

У лютому 2019 року молодіжний центр “Нові крила” започатковував у Нововолинську проєкт «Горнятко своє носи з собою», мета якого – інформування жителів та гостей міста про користь використання багаторазових горняток, які кожен зможе носити з собою.

Нагадаємо, молодіжний центр у Нововолинську залишився без приміщення. Команда все ще шукає ідеальний дім для змін.




коментарів: 15
  1. 4 рази прочитав так і не вдуплив що за проект і що він має на меті ? Ви що там курите ?

  2. І не зрозумієш, брат! Вони і самі нічого не розуміють. Це якась чергово “хрень” від місцевої влади… А, що воно таке, і саме головне навіщо ніхто і не пояснить…

    • Руками добре працює той хто слабо працює головою. Ну хіба що ви творча особистість, тоді можна зробити виняток

  3. Може хто не знає або не розуміє – мета проекту зменшити кількість викинутих одноразових пластикових/картонних стаканів. Якщо хто накурився глини і дупля не ріже що відбувається то поясню попроще – це поможе зменшити кількість сміття. Якось так

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер