<

Правоохоронці попереджають нововолинців про кишенькових злодіїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:28 | 28.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Правоохоронці повідомляють, що у Нововолинську різко збільшилася кількість кишенькових крадіжок. Спостерігається така злочинність у місцях масового скупчення людей, наприклад у громадському транспорті чи на центральному ринку. Тому поліція рекомендує мешканцям надійно зберігати при собі гроші та інші цінні речі.

Порівнюючи з минулими роками, зараз рівень злочинності та збіднілості населення займає однакові позиції, тому, зазвичай, обкрадання здійснюють люди раніше не судимі, частіше безхатченки та залежні від алкоголю. Діють вони непомітно, шукають людей у яких гроші лежать доступно.

Поліція Нововолинська попереджає громадян і радить надійно ховати гроші у внутрішні кишені верхнього одягу, ідучи на ранок чи інше людяне місце. При собі тримати дороговартістні мобільні телефони, жінкам надійно замикати сумки та не лишати їх без нагляду у чергах.

Щоб захисти себе від зловмисників не потрібно також знімати велику суму грошей з банкоматів, розташованих біля ринку. Постороння особа може помітити гроші та проінформувати про це злочинців.




один коментар
  1. вже всі базарники знають тих крадіів в лице-чому міліція неможе іх зловити?самі постраждалі іх вичисляють і товчуть тим карманникам морду а міліція не при ділах..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер