<

Поцупив три креми для тіла: чоловік проведе у тюрмі чотири роки за крадіжку з магазину Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:43 | 14.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

25-го грудня працівники магазину «Єва», що у Нововолинську, затримали на гарячому злодія, раніше судимого, 28-річного жителя Нововолинська. Чоловік поцупив три креми на суму 200 гривень. Суд призначив йому покарання – чотири роки позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 10-го квітня.

Суд встановив, що 25-го грудня 2019 року чоловік у магазині “Єва”, що на проспекті Перемоги, таємне викрав косметичні креми: для сухої та дуже сухої шкіри тіла, для тіла масажний та термоактивний крем-гель.

Злодія виявила продавець магазину, яка вибігла за ним на вулицю та вимагала повернути майно. Чоловік вирвався із рук продавця, порвавши при цьому свою куртку, втік з місця події. Завдавши магазину майнової шкоди на загальну суму 200 гривень.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю. Чоловік зазначив, що через чотири хвилини після вчинення злочину, повернувся в магазин, він віддав викрадені креми та вибачився. Однак адміністратор з продавцем викликали поліцію.

Розглянувши матеріали справи суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.186 КК України(грабіж). Зважаючи на те, що чоловік вже був неодноразово судимим, призначили покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки.

Фото на головній – ілюстративне.




коментарів: 7
    • А це цікаве питання, особливо у світлі закриття справи по Шостаку.
      Повний цирк

    • Нема чого красти,працювати треба,а то лазять по місту трутні і дивляця щоб вкрасти,інваліди

  1. Просився назад до друзів на зону от і допомогли йому, то ж пишуть що неодноразово вже судимий!, за вперше то условку б дали

  2. А шо, норм. Дах над головою і їжа на 4 роки йому забезпечені, за гроші платників податків… А як вийде, заскучає то знов в Єву по крем сходить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер