<

Пошкоджені автівки та матюки водіїв: у Нововолинську дороги посипають відсівом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:28 | 7.06.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ коментарів 5

Відсів, який розсипали 6-го червня у Новолинську в обідню пору, завдав незручностей і водіям, й перехожим. У редакцію “БУГу” звернулися мешканці міста, адже каміння вилітало з-під коліс і могло добряче пошкодити авто.

На нововолинські дороги просипалося чергове ноу-хау. Люди скаржаться, що відсів, яким посипають шляхи у місті, псує лакофарбове покриття автомобілів. Дрібне каміння може забити зливову каналізацію. Також воно збільшує гальмівний шлях автомобіля, а це небезпечно як для водіїв, так і для пішоходів.

“Хто дозволив їм сипати? Тут і люди можуть травмуватися і скло у машині можна побити, – поскаржився у редакцію житель Нововолинська, – Маскувати недоліки щебенем – не найкраща альтернатива. Ніхто не прибирає камінчиків, які вилітають на тротуар”.

Непереливки і водіям таксі, адже клієнти хочуть їхати швидше і дешевше, але з новими технологіями тим, хто сидить за кермом, доводиться бути дуже обережними.

“Підрядна організація “Унідор” з Луцька вже не перший рік виконує ямковий ремонт струменевим способом. Ми є замовниками робіт. На останній сесії депутати визнали, що це ефективний, економічний, дешевий спосіб захисту дорожнього полотна.

Зараз йде підготовчий цикл таких дорожніх робіт на трьох вулицях: Святого Володимира, Перемоги і Бульвару Шевченка. Я сам є водієм і по цій дорозі їздив неодноразово. Зі швидкістю 20-30 кілометрів на годину можна їхати без жодних проблем, просто не слід поспішати. Водіїв просимо по можливості поки оминати ці ділянки шляху.

Давайте якось попередимо людей про незручності, адже через 3-4 дні ми відсів приберемо. Дороги в нас були дуже побиті, проте на ділянках, де минулого року проводились такі роботи, ям немає. Результат очевидний”, – прокоментував ситуацію начальник Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк.

Тим часом щебеневі “нанотехнології” вже активно обговорюють у соцмережах. Людей цікавить, хто відповідатиме за шкоду їхніх авто.

“Це пояснювати потрібно меру і його заступникам, які розповідають, що це зберігає дорожнє покриття. Їм доказуєш, що це нищить фарбу на автомобілі, а їм по барабану, бо в них службові автівки”, – написав у мережі Фейсбук депутат міськради Володимир Шаповал.

Те, що хоч чимось посипали дороги для їхнього збереження – це добре, але хто відшкодовуватиме людям збитки за подряпини на авто? І чи не обернеться “дорожній експеримент” на “каналізаційне лихо” – побачимо вже незабаром.




коментарів: 5
  1. Звертаюсь до п.Жигалюка. Хотілось би конче знати чому досі залишились не заасафальтованими ями по пр.Дружби ,навпроти магазину 1000 дрібниць, Приватбанку?

  2. Ага, так він Вам тут і написав.)) Бачили б Ви, як “побудували” дорогу на 15-му м-ні, біля 9-го садочка, зі сторони воріт,куди хліб та продукти підвозять. Такої ганьби ще пошукати потрібно. Дитина в садочок поки дійде, то всі шкарпеточки та взуття брудне. Шкода, що тут не можна викласти фото цієї “радості”. У мене тільки матюки…відбірні для панів, які це диво набудували.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа