<

Порушили карантин: поліція на двох настоятелів храмів у Нововолинську склала протоколи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:01 | 30.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 23

29-го березня правоохоронці склали адміністративні протоколи на двох священників у Нововолинську за порушення правил щодо карантину.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, правоохоронці проводять профілактичні рейди з метою перевірки та інформування населення дотримуватися карантину.

Так, в неділю, 29-го березня, було виявлено порушення: під час богослужіннь в двох храмах Нововолинська перебувало більше 10-ти осіб.

“В одній близько 40, в іншій – 50 чоловік, – розповідає Бучинський, – на настоятелів церков були складені адмінпротоколи за статтею 44-3 КУпАП”.

Нагадаємо, за порушення правил карантину “світить” штраф від 17 до 34 тисяч гривень.

Протоколи та матеріали справи будуть передані до суду.

Фото на головній – ілюстративне.




коментарів: 23
          • Вже якось сам розберусь редактор,зміни текст,а то все однаково пишеш.

          • коментарі трішки змінюй час від часу…

      • Що не так? Нажаль, такі реалії:для близьких смерть це біда та втрата, а для попів, ритуальных послуг та копачів могил можливість заробити. І в цьому немає нічого постидного, таке життя.

  1. Сказали-карантин! Ну навіщо наражати людей!
    А ті, взагалі не думають про наслідки.
    Правильно штрафують.
    Можна ж групами людей сповідати. ?

  2. Дорогі земляки.Навіщо тоді хрестити дітей,вінчатися,відспівувати мертвих,навіщо будувати церкви і просити у Бога здоровя для своіх дітей та батьків.Коли ми так просто можемо відказатися від віри в Ісуса Христа.Ми не віримо ,що на все воля Божа? Коли немає надіі на державу,на себе то тілька Свята Христова церква може нас врятувати.Ми колись в своій історіі вже відказалися від своєі віри.Ламали церкви,вбивали священників. Потім був голодомор,війна,міліони жертв.Вірте в Бога,вірте в його силу і все буде добре.Ваші діти,батьки і ви будете здорові.

    • Віра в Бога не має нічого спільного із зборищами, які тимчасово заборонені. Бог в душі, а не у приміщенні, де усі збираються. Діє заборона не на свободу віросповідання, а тимчасова заборона на спільні зборища, які загрожують життю та здоров’ю людей. Події навіть в Україні, коли священники заразили людей, наочний приклад

  3. Чому видаляються коментарі на захист церкви???!!! Ніхто не боїться Бога-у вас тільки коронавірус. ХТО ДО ЦЕРКВИ КАНОНІЧНОЇ НЕ ЙДЕ ТОЙ ЗГИНЕ.

  4. Господь палкою бити не приходить, а буде наказувати дітей. А про штрафи, ці люди які організували це, згадають не раз. Чомусь як був майдан, то і віруса небуло. ЛЮДИ ДУМАЙТЕ. ГОСПОДЬ ЧЕКАЄ КОЖНУ ХВИЛИНУ!!!

    • У гнид мацковського кірілохату Майдан до цих пір кісткою в горлі стоїть. В духовноскрєпних Бог не в душі, а у зборищі з попами.

      • Майдан – це перемога справжніх українців над клятими маскалями ! Маскалі заздрять, але зробити такий собі – не можуть !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця