<

Поліція затримала автомобіль із обладнанням, яке вивозили з шахти №1 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:04 | 3.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 11

2-го березня поліція затримала КАМАЗ з обладнанням, який їхав з шахти №1 «Нововолинська» у напрямку Червонограда. Директор вугільного підприємства Андрій Пилипюк зазначає, що має всі необхідні дозвільні документи щодо здачі арки на металобрухт.

Автомобіль КАМАЗ, повністю завантажений шахтним арочним кріпленням, рухався в напрямку Червонограда, проте його затримала поліція. Правоохоронці перевірили документи на здачу обладнання, допитали підозрюваних та склали протоколи.

Як виявилося, арку везли на приватну фірму ТзОВ «Компанія Дністер» з прийому металобрухту.

Директор шахти №1 “Нововолинська” Андрій Пилипюк раніше пояснював журналістам інтернет-видання “БУГ”, що арочні кріплення здають на металобрухт в Червоноград тому, що там вища ціна і вчасно розраховуються. Він стверджує, що у нього є всі необхідні документи.

“Арку здаємо у зв’язку з важким фінансовим становищем. Експертна комісія склала акт, є всі документи”, – відзначив він.

Директор копальні говорить, що арка зношена на 70% і на час затримання її везли на зважування.

У Червоноград перевозили біля 50-ти комплектів обладнання. На шахту “Бужанська” ця арка продається по 3700 гривень за комплект.

Виконувач обов’язків начальника поліції Андрій Литвин повідомив, що арочні кріплення вилучені та відкрито кримінальне провадження по факту можливої крадіжки обладнання.

Зараз на території шахти працює СБУ.




коментарів: 11
  1. На фотографіях чітко видно відмінну якість цього обладнання з Нововолинських шахт, яке вивозять на місто Червоноград та заробляють на цьому мільйони. Це відверто вказує на корупцію , або ж крадіжку. Може засобам массової інформації та інтернет-виданням досить вже відбілювати цього директора, кажіть людям правду! Бо це є пряме розкрадання шахтного обладнання по корупційних, накатаних схемах.
    Отож, те , що коментує директор, в народі називається- “ВІДМАЗКА”.
    А правда та реальні факти свідчать про те, що це-ЗЛОДІЙСТВО!!!!!
    І поки ми не почнемо називати речі своїми іменами, Нововониським шахтам буде гаплик..
    Якщо нове обладнання здають в металолом , то це КРИМІНАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Цікава схема нашу арку на металобрухт , а на Бужанку у сепорів купуватимемо !
    Дуже схоже на те що робить владу з вугіллям наші шахти знищуємо а вугілля беремо у сепарів .

  3. Не розумію одного, чому ще до цієї пори не відсторонили Пилипюка з посади директора на час проведення слідцтва, для обєктивного та не упередженого розслідування по всім кримінальним справа заведеним по шахті №1. Невже правоохоронці доведуть кримінальні справи до логічного завершення і покажуть реальні маштаби розкрадання обладнання на даній копальні.

  4. Виходить що пресконференція Пилипюка і Мохамеджанова декілька днів тому в прямому ефірі, це було просто блеф і чергова порція брехні вилита на вуха слухачам, про чесних і совісних керівників-профкомів-господарників-заслужених гірників на шахті №1. Шахтарі відкрийте очі врешті-решт!

  5. НА ФОТО ВИДНО ТУМБИ СПУТНИКА З НОВИМИ РОБОЧИМИ РУКАВАМИ ВИСОКОГО ТИСКУ…АРОЧНЕ КРІПЛЕННЯ ТЕЖ ЦІЛКОМ ПРИДАТНЕ…НЕ ТАК ДАВНО НА ЦІЙ ЖЕ ШАХТІ СТАВСЯ СМЕРТЕЛЬНИЙ ГРУПОВИЙ ВИПАДОК…СКІЛЬКИ ТУМБ НЕ ХВАТАЛО ПО ЛАВІ І ЧОМУ НІХТО НЕ СІВ???Молоді хлопці лягли в яму щоб якась сука здала ті тумби в металолом, купила джип чи квартиру?Падли коли нажеретесь?

    • директора автомматично прирівнюємо до злобного сепора , а давайте потім просто відстрілим йому “яйця” щоб народ хоть буде задоволений

  6. Чому не кажуть про солдатІка який супроводжував цей Камаз ? На ivipe видно його в Камазі як він ховається!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок