<

Поліція знайшла власника квартири у Нововолинську, в якій влаштували притон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 20.01.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Про безлад, антисанітарію та компанії, які випивають у кімнатах гуртожитку на вулиці Сірка, 5 розповіли мешканці Нововолинська. Як з’ясувалося, міська влада виділила кімнату учаснику АТО. Чоловік там не проживає та планує відмовитися від отриманого помешкання.

Нагадаємо, БУГ писав, що в закинутих кімнатах на 5-му поверсі влаштували притон: вночі збираються компанії та розпивають спиртні напої.

Як розповів у коментарі БУГу начальник сектору превенції Нововолинського відділення поліції Василь Милацький, після публікації новини працівники поліції відвідали будинок та склали акти обстеження. Було встановлено, що в даній квартирі є власник.

У 2018 році рішенням Нововолинської міської ради ордер на жито отримав учасник АТО. Чоловік в квартирі не оселився. Він вирішив відмовився від помешкання.

Житло приведуть до ладу та будуть шукати нового власника.

“Було проведено роботу з сусідами. Чому вони не інформують органи місцевої влади та поліцію про дану ситуацію. Після відмови власника помешкання, буде проведено прибирання, житло закриють. Міська влада шукатиме людину, яка потребує квартири,”- зазначив Милацький.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця