<

Поліція Нововолинська разом із Нацгвардією провели рейд по місту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:50 | 10.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
31
/ коментарів 38

10-го квітня Нововолинським відділенням поліції за участю Нацгвардії було здійснено патрулювання містом, проведено ряд оперативних заходів. Здійснили 10 обшуків, відпрацьовано місця прийому металобрухту, складені протоколи на торгівлю в незаконних місцях, затримано наркоторговців.

Як повідомив керівник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук, до відпрацювання було залучено близько 50 чоловік. О 5-й ранку розпочали патрулювання.

Головний поліцейський розповів про головні результати. Зазначив, що 10-го квітня було проведено 10 санкціонованих обшуків. Правоохоронцями управління протидії наркозлочинності Волинської області разом із нововолинськими затримано наркоторговців то проведено обшук в квартирі. Попередньо були проведені оперативні закупівлі.

Окрім того з іншого помешкання були вилучені крадені речі. Встановлюються особи, причетні до крадіжок. В одній з квартир знайдена вибухонебезпечна речовина. Після проведення експертизи вирішуватимуть питання про притягнення до відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів.

Також патрульними за участі Нацгвардії було складено кілька протоколів за порушення правил дорожнього руху. Серед них два за водіння в нетверезому стані.

Були складені протоколи за торгівлю у невизначених місцях неподалік ринку, що біля стадіону. Представниками міської влади були проведені роз’яснювальні роботи. Продавцям пояснювали, що на території ринку є спеціальні зручні прилавки, а торгувати їжею з асфальту понад дорогою, де їздять автомобілі, небезпечно.

Галащук повідомив, що відпрацювали 8 місць прийому металобрухту. Вилучили речі, які приносили на скупку, встановлюється джерело їх надходження.

Окрім того, знайшли особу, яка перебувала в розшуку за підозрою в вчиненні крадіжки велосипеда з житла. Місце перебування жінки встановлювали близько місяця.

Після розмови з т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції, відпрацювання ще продовжувалися.




коментарів: 38
  1. Коли будуть фото знайдених речей? Коли проведуть рейди по точкам зкупки краденого. Пів міста обікрали вже…

  2. З базарниками вічно граються
    Ви порядок з автомобілями в місті для початку наведіть!
    Паркують де попало і їздять як попало!

  3. І скільки бабусь з молоком оштрафували?
    Чому на рахунок гральних апаратів нічого не написали?

    • там вже не бабусі .. там уже постійні продавці з постійним асортиментом роблять невлики й бізнес без реєстрації прикрившись бабусями…так порозкладають товар , що мамам з дитячими возиками немає як пройти.. та й клумбу біля ощадбанку затоптали і знівечили

  4. Наштрафували вже бабусь за молоко.
    Цікаво чому нічого не написали на рахунок гральних автоматів по місту, напевно вони сьогодні не працюють за дивним збігом обставин.

  5. А що, ігрові салони й ломбарди не можна було прошманати??? То херньою займаються – бабульок штрафують…

      • Цікаво чого крадіжки в місці…..А за що ж грати мають….то нехай грають і далі крадуть

    • а тисам пыди в поліцію.і зразу навєдеш порядок
      .всі такі розумні блять.тільки робити нема кому

  6. За один день так багато розкрили!!!! Молодці!!! А що робили багато років до цього ? :)

  7. Я вже не одноразово тратив свій час на коментарі. Наголошую ще раз молодь треба Правильно Вчити і Правильний Приклад Подавати. Повернути Обов’язково ТВ Шансон – це вже Новый Шансон, а вони по Старому живуть. І це ще не біда – біда, коли взагалі про Закон ніхто і не чув, або чув те, шо не є Істиною, а те шо вигідно комусь хто вже давно від Закону відступив, або й не знав Його.

  8. Де вони ті наркопритони трясли цікаво? На Грушевського з самого ранку як ішли, так і йдуть цілий день за дозою. Бабульок пошугали біля стадіону, ото то роботи зробили.

    • То напевно на пятому трясли, якраз під тим підїздом де притон поліція весь день ходила

    • Цікаво,якщо ви знаєте де,то підіть і здайте їх!!!
      Говорити всі уміють,в кожного своя робота.
      Й на цьому подякуйте!!!

      • Підіть і здайте. Ви вважаєте що поліція не знає де хто і чим торгує?

      • на Чехова скільки ще та ПАНІ ІРИНА буде торгувати наркотою там сутками їздять за дозою ?

  9. Завжди, з давніх давен, майже з часів Шевченка, Котовського і Міши Японця у Воровському Неписаному Законі по так званих Поняттях – було Заборонено вживати Наркотик. Тому, що людина залежна від наркотиків, втрачає Свободу і перетворюється в раба!Залежність від наркотиків, по Поняттях – це хвороба, а хворі Люди не можуть кваліфіковано займатися своєю професією.Тому наркоманія , як і наркоторгівля не одобрювалась і не підтримувалася Правильними представниками Даної Субкультури. Наркоторговці, по Поняттях – Бариги- це окрема каста людей зі своєю системою цінностей і вірувань. Як показує історія, у більшості з них, з часом, не залишається нічого святого і самі вони, переважно, є Наркоманами. Тобто хворими людьми, яких треба лікувати. В цивілізованих країнах Євросоюзу, заражених цією хворобою людей лікують у спеціальних ізольованих від інших людей Медичних Закладах. А не ізолюють від суспільства у місця Позбавлення Волі – де вони і самі не виліковуються, а й заражають і нших, в тому числі і порядних людей. Тепер судіть, Люди, самі – Як потрапляє Наркотик у ізольовані, контрольовані Місця Позбавленя Волі? І кому це вигідно? Чітку відповідь ми маємо тільки в одному – Наркоторговці завжди знаходили захист у Міліції, так званих Ментів( корумпованих і продажних). Бо було ше й таке поняття, як Чесний Мент. Зараз, звичайно інші часи і вся Надія на Чесну Українську Політику і Поліцію, які в усьому правильно розберуться, поставлять все на свої місця, і стане Ясно – Хто є Ким, а хто нічим. Але щоб вони гарно виконували свої обов’язки і не перевищували їх і мали Силу побороти спокуси – їм треба, впершу чергу, добре харчуватися. Тому заробітня плата у них має бути відповідньою.І тоді корупції у Правоохоронних органах не буде.І повага до Них у Народу України тільки зростатиме, як і до Нацгвардії. Тому вони самі повинні визначитись із розміром своєї заробітної плати, подумавши і гарно порахувавши всі свої витрати – щоб Хватало Всім на Все- і лб’єднавшись із представниками інших силових структур і відомств, звернутися з офіційним проханням до Керівництва, яке відмовити їм просто не має права. Тому, що кожен Солдат, як і Генерал, як і Головнокомандуючий – повинні бути ситими, сильними, сміливими і Матеріально Забезпеченими, як і кожен поважаючий себе Громадянин України.

  10. На Грушевського(колишній магазин Ірина)винесли сьогодні гральні автомати люди в цивільному.Дякувати Богу.Аби ще бордель там невідкрили..

  11. Чекаємо в наступній 5-ти літці..Бабульок поганяли..щось дрібне знайшли.. головне не забули похвалитись за зроблену ” справу”. І як тільки від’їхали.. все стало так само..Щастливой дорогі вам.. порядку бути в городі..навели..

  12. Питання до Галущака:,,Кому особисто платять хабарі валютчики,які кожен день торгують валютою на базарчику в центрі і на великому базарі при вході?”

  13. Молодці. Весь бардак в нашому місті через бабць з молоком та овочами. А те що, наркотики продаються чуть не через кожних 100 метрів, наркомани і алкаші ходять і очікують в кого б то гроші “збити”, гаражі “чистять” до останнього гвинтика то, це все таке. Головне, що бабців прибрали.

  14. А коли буде рейд на ігрові зали які носять назву “Лото”? Якось захотілось лотарею купити і взяла і зашла в так назване лото. А там накурено як в танку, і сильно приглушене світло що насилу бачила власні ноги куди ступати кроки. Спитала чи тут можна придбати лотарею? То на мене подивилися як на інопланетянина. Аж якось незручно стало.
    А насчет наркоторговців, то я впевненна, що міліція прекрасно знае, де торгують, і де живуть подібні наркобарони. А якщо повірити по наівності що якоби не знають, то вивод напрашуеться сам. Значить погано вони виконують свою роботу. Бо якщо сильно чогось захотіти, то можна любу інфу про кожного взнати. Получаеться шо наша поліція недосконально мотивована верхушкою влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер