<

Показали, як працюють медики інфекційного відділення Нововолинської лікарні в умовах пандемії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:22 | 29.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ коментарів 7

Показали будні медпрацівників інфекційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні в умовах пандемії коронавірусу.

Відео опублікували на сторінці Нововолинськ у фейсбуці.

Завідуюча інфекційного відділення Валентина Бевз розповіла, що з початку епідемії відділення повністю забезпечене халатами, масками та рукавичками. Для медпрацівників наявні одноразові захисні костюми, окуляри.

“Хворі практично 100 відсотково отримують безкоштовні медикаменти. Вони є в достатній кількості”, – говорить лікарка.

Медсестри в захисному одязі проводять всі необхідні процедури пацієнтам, у яких є підозра на COVID-19 або вже підтверджений діагноз, який встановлюють після отримання результатів ПЛР-тестування.

“Коли поступає людина з підозрою, робимо швидкі тести, але обов’язково далі беремо мазок з носоглотки і скеровуємо аналізи у Волинську вірусологічну лабораторію для ПЛР-обстеження. Пацієнтам проводимо комп’ютерну томографію легень.

Практично щоденно відправляємо матеріал на дослідження в обласну лабораторію. А коли пацієнт видужує, має двічі прийти негативний результат ПЛР -тестування”, – розповіла Бевз.

Медпрацівники інфекційного відділення сподіваються, що люди будуть дотримуватися карантину і пандемія коронавірусу скоро закінчиться.




коментарів: 7
  1. Жіночки в білому халаті – це моя слабість, тому крім слів благословіння і вдячності нічого сказати не можу.
    Жіночки, будьте щасливі!

  2. Будьте здорові!І отримайте гідну зарплату відповідно до умов праці і ризику

  3. Одноразові рукавички потрібні для догляду за хворими та а не для фотографування з ними на животі, маска з фільтром потрібна для інтубаціі або для аерозольноі терапіі, покриті зверху хірургічною маскою яка замінюється кожних дві години. Єдина сравжня медсестра на фото обов’язково має мати зверху другу пару рукавичок. Найкращі побажання!

  4. Будьте завжди здорові, ми вас шануємо!!!! Доземний уклін вам! Хай вас Всевишній оберігає!

  5. Скажіть, будь ласка, а тести на коронавірус теж безкоштовні? Просто дехто із колишніх хворих розповідає, що витратив тисячі на
    лікування.Чи обманюють?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер