<

[ОНОВЛЕНО] Побили вночі вхідні двері супермаркету «Рідний край» у Нововолинську: відео з камер спостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 10.03.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментарі 3

Вночі 10-го березня розтрощили скло вхідних дверей супермаркету «Рідний край» в Нововолинську.

Як розповів підприємець Юрій Сиротюк, напередодні до нього з погрозами телефонував неодноразово та приходив до нового торговельно-розважального центру «FORest» мешканець Нововолинська на ім’я Артур. По камерах відеоспостереження зафіксована схожа на нього особа, яка побила двері супермаркету «Рідний край».

Адміністрація торгівельного закладу надала відеозапис із камер спостереження:

В чергову частину Нововолинського відділення поліції від адміністратора торгівельного закладу о 4:32 надійшло повідомлення. На місце виїхала слідчо-оперативна група.

Як розповів т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, на камерах відеонагляду супермаркету зафіксовано, що о 3:52 молодик побив вікна. Особу встановлено, відомості внесені до ЄРДР. Готується підозра за ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Окрім того, в поліції розповіли, що даному чоловіку буде пред’явлена підозра за погрози вбивством (ч. 1 ст. 129 ККУ), які надходили на адресу дописувачки одного з місцевих сайтів. Він також обгрунтовано підозрюється в тому, що ввечері 7-го березня побив всі вікна в будинку на вулиці Олени Пчілки, 4 в Нововолинську. Відомості за ч. 1 ст. 296 ККУ внесені до ЄРДР.

Керівник поліції зазначив, що щодо чоловіка буде проведена судово-психіатрична експертиза.




коментарів: 3
  1. блогер старався))) ну а щож ви пане Сиротюк не дали йому познімать на камеру торговельно-розважальний центр «FORest» ?????))))))

  2. Оо, експертиза. Ну давайте тепер скажемо, що він хворий і зробимо вигляд, що лікуємо, потім випустимо, щоб когось таки побив чи спалив замість того, щоб посадити урода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер