<

Підготовка до Великодня, боротьба з пластиковими квітами та профілактика наркоманії: мер Нововолинська обговорив співпрацю із духовенством

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:08 | 19.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
107
/ 1 коментар

19-го квітня міський голова Нововолинська Борис Карпус зустрівся з представниками різних релігійних конфесій громади.

Насамперед мер звернувся до священнослужителів з проханням дотримуватися карантинних вимог у Великдень, ведення бесід із прихожанами, щоб вони дотримувалися соціальної дитанції та використовували маски.

Щодо підготовки до пасхальних свят, то Карпус відзначив необхідність підтримати загальноміську толоку, щоб біля храмів було чисто.

“Знаю, що вже багато конфесій здійснюють благоустрій. Інформую вас, що 23-24 квітня буде загальноміська толока”, – зазначив голова громади.

Карпус попросив у духовенства звернутися до вірян з рекомендацією не використовувати на кладовищі пластикові квіти. Зазначив також, щоб зверталися у мерію, якщо на цвинтарі потрібно зрізати сухі дерева – комунальні служби в цьому допоможуть.

Приділили увагу на зустрічі темі боротьби із наркоманією. Міський голова повідомив, що готується кампанія, до якої просить долучитися і священнослужителів.

“Хочемо почати жорстку боротьбу із наркоманією та профілактику. Нам потрібна ваша допомога і досвід з реабілітації. необхідно пропагувати здоровий спосіб життя та християнську етику. У нас вже є бачення і розробляється план заходів”, – сказав Карпус.

Роман Красинський запропонував на міському рівні оновити виховні години в навчальних закладах на теми наркоманії, алкоголізму та тютюнопаління, аби проводити превентивні заходи серед молоді. Міський голова підтримав ініціативу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця