<

Перший Благодійний Різдвяний Бал зібрав понад 7 тисяч гривень на підтримку діток з особливими потребами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 17.01.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

В ході Благодійного Різдвяного Балу, який був проведений у Нововолинську 16-го січня, було зібрано 7012 гривень, що будуть спрямовані на підтримку ГО “Світ для дітей”!

Метою Балу є благодійна діяльність, спрямована на підтримку громадської організації “Світ для дітей”. Захід зібрав небайдужих людей, серед яких були присутні представники міської влади, підприємці міста, молодь та діти.

Основними завданнями Балу було привернення уваги містян до потреб дітей з особливими потребами, формування системи традицій та цінностей у вихованні майбутньої нації України, представлення світських манер широкій масі суспільства, розвиток етичної та естетичної культури, пропаганда здорового способу життя, культури організації дозвілля, розвиток та популяризація спортивно-танцювального руху і бального танцю серед громади м. Нововолинська, залучення громади міста до культури танцю, формування вміння відтворювати та передавати почуття прекрасного у житті.

Програма Балу включала урочисте відкриття, майстер-класи танцювальних пар, благодійний аукціон, музичні номери,закриття Балу.

“Як на мене, захід нам вдався. Звісно, так як це перший подібний досвід, ми не могли навіть уявити, що все буде на такому високому рівні. Команда організаторів приклала неймовірних зусиль, і люди, що завітали до нас – особливі. Це люди, яким небайдужа доля нашого міста, люди, що відгукнулися і стали частинкою різдвяного свята” – розповів один з організаторів балу Павло Медина. 

Фотозвіт від Ольги Івашко.

L_17
L_13
L_7
L_6
L_5
L_3
L_2 (1)
L_1
_DSC0273




коментарів: 5
  1. Молодці! Уклін та шана організаторам та всій ГО. В такий важкий час знаходити можливість і надію підтримувати діток

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер