<

Перед Великоднем у Нововолинську викрали понад 100 кущів троянд і тюльпанів, висаджених працівниками ВУКГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 20.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 12

Перед Пасхальними святами нововолинці викрали з клумб міста понад сто кущів троянд і тюльпанів. Про це 20-го квітня під час засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради повідомив  Андрій Сторонський.

Андрій Сторонський підняв цю тему під час звіту начальника ВУКГ Артема Жигалюка про діяльність та виконані роботи підприємством упродовж 2016-го року.

“Я завжди казав, що чисто не там де прибирають, а там де не смітять. Ті, що пишуть на інтернет-сайтах або приносять фотографії нам і кажуть, що треба міській владі показати де не прибрано, то варто взяти віник і совок та біля себе прибрати… Не можна навести лад, коли таке хамське відношення місцевих жителів до всього. Перед Пасхальними святами на клумбах міста викопали майже 100 кущів троянд і тюльпанів, то про який благоустрій можна говорити?”, – розповів заступник міського голови.

У своєму складі ВУКГ має чотири структурних підрозділи: дільницю благоустрою, роботу у якій виконують двірники, працівники зовнішнього освітлення та люди, що займаються озелененням, санітарна очистка міста, відділ профілактичної дезінфекції та автогараж.

У складі дільниці благоустрою працює 32 двірники та 2 вантажники дорожнього сміття. Дільниця зовнішнього освітлення складається з 6 чоловік: 4 електромонтерів та 2 водіїв-автопідйомників. Загальна кількість електричних підстанцій у місті –  20 одиниць, світильників – 3319. На балансі підприємтсва знаходяться 4 світлофори, два з яких застарілі і регулярно потребують ремонту.

На запитання Андрія Сторонського, який відсоток світильників переобладнано на електрозберігаючі лампи, Артем Жигалюк запевнив, що всі світильники.

Впродовж 2016-го року підприємство придбало 10  світлодіодних світильники для освітлення пішоходних переходів. Окрім того, відповідно до приписів поліції, було встановлено 19 нових та відремонтовано 28 пошкоджених знаків на вулицях міста.

До складу автотранспортного парку ВУКГ входять 37 автомобілів та одиниць тракторної техніки, переважна більшість із яких – спеціального призначення. До того ж, на балансі підприєства знаходяться 12 одиниць снігоприбиральної техніки.

Озеленням міста квітковою розсадою займається 6 працівників, двоє із яких працює у теплицях.

Болючим для підприємства є питання нестачі кадрів та оновлення автопарку.

А що стосується стану кладовищ, то Артем Жигалюк запевнив, що до провідної неділі лад там буде наведено.




коментарів: 12
    • Не знаю чи ділиться Жигалюк із Сторонським… Але, знаєте, щось таке мені згадується, нібито колись, у заступника міського голови службову машину з-під міської ради вкрали. Прямо, як вбачається, з-під Носа. Посеред білого дня. Так і не знайшли. Я щось збрехав, пани-товариші, “керманичі” Нововолинська? Спростуйте чи підтвердіть. Та не кривіться вже, аж так, ніби кислицю покуштували. :)))

  1. А они были эти кусты в НововолынскАХ.Или так себе на праздничный стол чиновники заработали

  2. ЧИЯ БИ КОРОВА МИЧАЛА, Я НА РАХУНОК “Ті, що пишуть на інтернет-сайтах або приносять фотографії нам і кажуть, що треба міській владі показати де не прибрано, то варто взяти віник і совок та біля себе прибрати…” НАПРЯГЛИ ПРАЦІВНИКІВ ВИКОНКОМУ ПРИБРАТИ ПРИБРАНИЙ УЧАСТОК, ДЕ ЮРЕ ЗАСВІТИЛИ В СТАТТІ СТОРОНСЬКОГО, ДЕ ФАКТО ТАМ НИМ І НЕ ПАХЛО.
    На відміну від Сторонського люди саморганізувались і віруючі в парку і мешканці на 5-му мікрорайоні, як би вас чекали , то напевно і не дочекалися б. Виєжаєте суки на Жигалюку(робоча коняка міської ради), який справді робить свою роботу добре, і з кожи вон вилазить щоб все було в місті добре.
    П.С. Люди жартують що на толоку біля виконкому Артем Жигалюк ще спеціально листя навіз до виконкому, щоб фотозвіт був суперовий.

  3. Які ви люди злі. Гляньте на бульварі та проспекту Дружби на клумбах – витоптано і розрито. І це не молодь краде, а бабки, які потім кричать що то нове покоління погане. Сама раз відганяла бабку від квітника біля РАЦСу. якісь ненормальні

  4. А що камери вже не працюють? Я хочу жити в гарному місті. Знайдіть хто краде, смітить і залучить їх до громадських робіт. Вірішиться одразу кілька питань.

  5. А як вам така версія?
    Списали кошти на дорогі і сортові кущі, посадили дешеві або сухі кущики, викопали в ночі і замели всі сліди розкрадання.

    • Не знаю чи ділиться Жигалюк ізі Сторонським… Але, знаєте, щось таке мені згадується, нібито колись, у заступника міського голови службову машину з-під міської ради вкрали. Прямо, як вбачається, з-під Носа. Посеред білого дня. Так і не знайшли. Я щось збрехав, пани-товариші, “керманичі” Нововолинська? Спростуйте чи підтвердіть. Та не кривіться вже, аж так, ніби кислицю покуштували. :)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок