<

Ожеледиця у Нововолинську: вже є 10 потерпілих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 15.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 14

Упродовж 13-го та 14-го листопада у травмпункт Нововолинської центральної міської лікарні з переломами та забоями звернулося 10 чоловік. Така ситуація зумовлена різким похолоданням, снігопадом та ожеледицею.

Переважно травмують ноги та лікті. Також у людей діагностують розтягнення зв’язок суглобів.

Категорія населення, яка зазнає травм – різна. Це і люди 1981-го, 1984-го, 1992-го років народження, і дев’ятирічні, дванадцятирічні діти.

До того ж, не по всіх слизьких ділянках розсипано пісок. Така ситуація склалася не лише на доріжках у дворах, а й на центральних вулицях міста.

Нагадаємо, що вчора, 14-го листопада, журналісти інтернет-видання “БУГ” писали про готовність доріг міста до зими вцілому.

dsc_3374
dsc_3354
dsc_3359
dsc_3364
dsc_3365
dsc_3367
dsc_3370
dsc_3382
dsc_3395




коментарів: 14
  1. автомобіль перезув а сам забувся змінити взуття, помітив що в дворах небезпечніше ходити чим їздити на шипованій гумі

  2. І хтось там ,перед цим ,молов що нововолинські комунальники справились з снігом й ожеледицею .Клоуни гроші списують й чекають доки саме розтане.

  3. Як завжди з давних давен : зима зненацька, а владі наплювати, вона їздить і її возять…А може все простіше – є договір з начмедом міста, бо певне хірурги без роботи й аптекам щось перепаде…

  4. Кожного року одне і те саме. Зима не приходить зненацька. Цього літа навіть не встигли прибрати що за минулу зиму наносили – бред

  5. Сам зачищав сьогодні тротуар. 1 м 1 хвилина, кілька бригад з сапками за день очистилиб місто, але тре списати солений пісок. А може і не солений, а може і не пісок. Бачив як простий грунт розкидали… А пісок на хату поїхав, а сіль на котельню… Не міську, на місце якийсь…

  6. Кто нибудь в суд подал?При нормальными адвокат можно нехило нагнуть ЖКХ,или кто там отвечает за этг

  7. Ну,чого ви пристали до того снігу,не псуйте імідж найкращого міста в Україні!!!! Як тепер з Кличком досвідом ділитись? А пісочок сипати вже давно потрібно заборонити розсипати-толку ніякого,тільки бруд і розкрадання грошей!!!

    • Олександре ! Ні якої заборони ! Всі роботи зв’язані з піском передати Коптюку. Котельню на лікарні передали, тепер там Гаврилюк, за начальника котельні. Першим ділом УКТіМ закриває питання цієї котельні, а тоді свої. І тут той самий підхід буде. Вже для ДОЦЕНТа економічних наук PROZZORO “семечки”. Як Коптюк отримував роботи по завищених цінах, так і отримує. Хоч то асфальтування, хоч заміна теплотраси на 15 м-оні.

      • Все то так,але де *демократичні молоді депутати*? Як подивишся черговий репортаж засідань міської ради-завжди двоє говорять,а вони підтримують.Хоч якась стратегія розвитку міста є? А ще бісить повний ігнор владою інформаційного сайту БУГ.Зовсім не сучасно і не по-європейськи!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер