<

Опалювальний сезон в Нововолинську розпочали з подачі тепла в лікарню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 20.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 2

19-го жовтня запустили котельню Нововолинської центральної міської лікарні та забезпечили приміщення стаціонарів опаленням. Інші котельні міста почнуть працювати, коли на вулиці буде відповідний температурний режим, встановлений законодавством.

17-го жовтня на засіданні виконкому Нововолинської міської ради стало відомо, що видане розпорядження про початок опалювального періоду в лікарні Нововолинська від 19-го жовтня.

“У зв’язку із низькою температурою в приміщеннях Нововолинської центральної міської лікарні, де перебувають стаціонарні хворі. Директору ТОВ «Теплопостач» Анатолію Коптюку забезпечити подачу теплової енергії  в центральну міську лікарню  з 19-го жовтня”, – йдеться в розпорядженні міського голови Віктора Сапожнікова.

Заступник міського голови Андрій Сторонський у коментарі журналісту «БУГу» розповів, що в оселі подадуть тепло, як тільки буде відповідний температурний режим, визначений постановою Кабміну, а саме: з моменту встановлення середньодобової температури протягом трьох днів менше + 8 градусів.




коментарів: 2
  1. В садку діткам також дуже холодно,саме тому ми другий тиждень змушені сидіти вдома- а владі наплювати на здоров’я дітей.

  2. Вдома температурний режим теж низький. Трохи рятують обігрівачі. Діти хворіють :( Питання: в чому економія?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок