<

[ОНОВЛЕНО] Різанина у Нововолинську: чоловік вбив свого двоюрідного брата-американця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:29 | 12.09.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ коментарі 2

Мешканець Нововолинська вбив 17-річного громадянина США. Інцидент трапився 11-го вересня близько 18:00, під час застілля 4-ох людей.

Загиблий хлопець був двоюрідним братом підозрюваного у вбивстві.

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що за адресою вулиця Луцька, 26 виявлено труп чоловіка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти.

Як з’ясувалося, громадянин США перебував в Україні біля двох місяців. Гостював у сестри в Києві, а останній тиждень – в двоюрідного брата у Нововолинську. На квартирі часто влаштовували гулянки.

Після чергової пиятики між ними виник конфлікт та бійка, в результаті чого американець отримав ножові поранення в області серця від свого родича, повідомляють мешканці будинку. Учасників застілля було четверо – три чоловіка і жінка, яка проживає на поверх нижче. Один з них пішов раніше.

«Ми з чоловіком біля 17:30 почули, що щось стукнуло, бахнуло. Він з тим ножем в руці так і впав. Отут лежав труп. Це жесть. Вчора медекспертизу проводили, ось перчатки… Так страшно було це все.

Скільки його (власника квартири – авт.) бачила з тим другом, вони постійно випивали. В кімнату зайти неможливо, там все в крові. Це умисне вбивство. Між ними була одна жінка. Вона вчора кричала тут, така істерика… Ще матір підозрюваного відкачували.

Жіночці десь років 27, її забрали правоохоронці. Вони всі були «готові», просто «готові» до такої степені!.. Власнику цієї квартири 35 років, у нього була розрізана рука, йшов з крапельницею. Його швидка забрала», – розповідають мешканці дев’ятиповерхівки.

Поліцію викликали сусіди, вони ж перевіряли пульс у чоловіка. Раніше попри постійні гулянки в квартирі у правоохоронні органи ніхто не звертався.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).




коментарів: 2
  1. Як страшно…
    Скільки людей гине через цей напій!!!
    Коли ви вже зупинитесь????????

  2. А чому поліція після себе не прибрала? Для дітей рукавички оставили щоб було чим гратись?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок