<

Нововолинський викладач школи мистецтв потребує допомоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:21 | 2.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Викладач школи мистецтв по класу гітари в Нововолинську Валерій Бровченко після ДТП потребує допомоги.

21-го лютого 2016-го року поблизу Житомира авто з пасажирами, серед яких був Валерій Бровченко, потрапив у ДТП. З того часу викладач перебуває у дуже важкому стані.

“Їхали з Києва, за кермом був брат, а чоловік сидів поряд із ним на першому сидінні. На слизькій дорозі поблизу Житомира автівка перевернулася та злетіла в кювет. Я отримала перелом хребта, чоловік досі не говорить та майже не рухається.

Вдячні за допомогу батькам учнів, директору школи мистецтв та педагогам, які відгукнулися на нашу біду. Велику підтримку отримали також від волонтерів із Франції.

У чоловіка важка травма голови. Його треба підняти з ліжка”, – розповідає дружина постраждалого в ДТП викладача школи мистецтв.

Валентині Бровченко важко морально, фізично та матеріально. Зараз вона шукає ліжко-крісло з підголовником, адже чоловік не тримає самостійно голову, а також підйомник для переміщення. Родині дуже потрібна фінансова підтримка.

Навіть 10 або 20 гривень можуть стати великою допомогою, якщо ми з вами зберемося разом. Перевести кошти можна на картку “Ощадбанку” 5167490024035199 (Валентина Бровченко).

Допомога – це не обов’язково гроші. Якщо ви маєте бажання долучитись до добрих справ, зателефонуйте Валентині Бровченко на мобільний 0979674101 та підтримайте чим зможете.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця