<

Нововолинський підприємець Богдан Бадзюнь отримав нагороду від президента Асоціації платників податків України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:32 | 4.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

За вагомий внесок у розвиток підприємництва і ринкової інфраструктури, забезпечення соціально-економічного розвитку області, активну громадську і благодійну діяльність та з нагоди Дня підприємця у приміщенні Державної фіскальної служби в Луцьку нагородили нововолинського політика, мецената, власника БОШ Автосервіс “Формула” Богдана Бадзюня.

Приємно відзначити, що нововолинські підприємці показують ефективність роботи та нові досягнення з дотримання податкової дисципліни. Богдана Бадзюня Грамотою за вагомий внесок у розвиток підприємництва на рівні області нагородили вперше. Сам Богдан Миколайович каже, що не очікував такого успіху.

“Дуже приємно, що цю відзнаку вручав саме президент Асоціації платників податків України Грігол Катамадзе. Була можливість поспілкуватися з ним особисто. Учасники зустрічі могли ставити запитання, на які він давав вичерпну відповідь, – ділиться враженнями Богдан Бадзюнь. – Ця зустріч була досить цікавою і обнадійливою. До речі, президент Асоціації запропонував змінити Податковий кодекс, щоб він був доступний для всіх, хто бажає стати підприємцем.”

Обговорювалися також проблеми та оцінки соціально-економічного розвитку регіону, актуальні питання системи оподаткування, а також підтримки підприємців та популяризації їх діяльності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер