<

“Нововолинський олійно-жировий комбінат” припиняє роботу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:03 | 18.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
50
/ коментарів 6

“Нововолинський олійно-жировий комбінат” протягом трьох місяців не працюватиме, причиною цьому – зменшення ринку збуту. 

Самі ж працівники підприємства подейкують, що, насправді, комбінат збанкрутував і тому всі вони незабаром лишаться на вулиці.

Чи справді інформація про банкрутство правдива журналісти “БУГу” поцікавились у мера міста Віктора Сапожнікова, на що отримали відповідь:  “Такої інформації не має, комбінат лише на три місяці припиняє роботу, тому що не має достатнього ринку збуту”.

Щоправда, сьогодні відбудеться зустріч дирекції підприємства із працівниками для більш детального двостороннього обговорення ситуації, яка склалася.

За інсайдерською інформацією дізнаємось, що підприємство лише прикривається тимчасовою зупинкою роботи, і продовжувати працювати не буде, а це – сотні безробітних.

Більш детальну інформацію читайте згодом.




коментарів: 6
    • І мені так видається. На олію попит буде завжди, як на один із найдешевших рослинних жирів. Справа тут у іншому. Можливо, через розміщення шкідливого виробництва у центрі Нововолинська, посеред житлових кварталів без санітарних захисних зон. Що сталося завдяки дозволу від місцевої влади. Раніше думати потрібно було.

      • ти шо-вундеркінд чи кіндерсюрприз, хлопче? В усьому ти розумієшся-і в жирах,і в місцевій владі… І усе без освіти,і без жодної довідки. Тобі треба вже памятника з цемента за життя у Новіку ставити за твій розум,хлопець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок