<

Нововолинський електромеханічний коледж підписав угоду про співпрацю зі Словаччиною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 21.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
15
/ Коментарі відсутні

Державний вищий навчальний заклад “Нововолинський електромеханічний коледж” підписав угоду про співпрацю в галузі науки, освіти і культури з Середньою приватною професійною школою підприємства в місті Сеніца.

У межах сьогоднішнього заходу представники з обох сторін підписали та скріпили печатками угоду про співпрацю, – пише Нововолинськ.com.ua

За умовами договору, зі словацькими партнерами буде відбуватися обмін студентами, реалізовуватимуться спільні дослідницькі програми і проекти, культурні заходи, розробка і використання освітніх методик та технологій, спільні лекції, конференції, семінари, програми професійної підготовки, обмін інформацією та навчальними матеріалами.

“Я думаю, що ця угода покладе початок дуже плідній і цікавій співпраці“, – зазначив голова випускової циклової комісії комп’ютерних дисциплін Юрій Дзюбак.

Також сьогодні в урочистій атмосфері одне з найбільших підприємств Нововолинська, завод “Кроноспан”, передав коледжу промисловий 3-D принтер. З його допомогою у рамках дипломного проекту студенти коледжу створять 3-д модель “Кроноспану”.

“У рамках нашої співпраці та програми підтримки “Кроноспаном” закладів освіти, хочемо вручити цей подарунок. Вважаємо, що це збільшить ваші можливості в плані підготовки спеціалістів, знання і вміння яких повинні йти в ногу з розвитком сучасної IT- індустрії“,- зазначив головний інженер заводу”Кроноспан” Максим Бірюков.

Нагадаємо, нещодавно в електромеханічному коледжі проходила “Четверта науково-практична конференція”, в якій вперше взяли участь представники зі Словаччини. У рамках сьогоднішнього заходу учаснику конференції, науковому керівнику Миколі Грищуку було вручено збірник праць і сертифікат.

А далі, за програмою заходу, в закладі пройшов перший день захисту дипломних проектів спеціальності “Обслуговування комп”ютерних систем і мереж”. Свої дипломні роботи представили десятеро студентів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер