<

Нововолинській лікарні присвоєно статус “Чиста лікарня безпечна для пацієнтів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:06 | 28.04.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Нововолинська центральна міська лікарня долучається до лікарень України, яким присвоєно статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта».

У 2016 році відзнаку «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» отримало акушерсько-гінекологічне відділення. Крок за кроком ми приєднуємося до даного проекту, – йдеться на сторінці закладу.

27 квітня 2018 року урологічному відділенні, відділенні анестезіології з ліжками інтенсивної терапії та операційному блоці було вручено відзнаку «Чиста лікарня безпечна для пацієнта». За підтримки та ініціативи управління лікарні були проведені усі заходи, які передбачені умовами проекту Це дало змогу медичному персоналу вдосконалювати свої знання та навики в профілактиці виникнення внутрішньо-лікарняної інфекції.

Статус «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» – це в першу чергу серйозна відповідальність медичних працівників та гарантія безпеки для пацієнтів.

Пройшовши всі етапи перевірки представниками асоціації Служби організації інфекційного контролю ще чотири відділення лікарні: приймальне, травматологічне, хірургічне, інфекційне атестовані для отримання Статусу «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» і чекають на його присвоєння.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця