<

Нововолинська молодь перетворить старе приміщення танцмайданчика на місце відпочинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:30 | 3.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 12

Команда молодіжного ресурсного центру “Нові крила”, за підтримки програми Активні громадяни від British Council, реалізовуватиме проект по перетворенню старого занедбаного приміщення танцмайданчику в оpenspace.

Проект носить кодову назву “Мистецький двір”. Він має на меті перетворити занедбане приміщення в центральному парку міста в місце де зможе збиратися громада і долучатися до художніх виставок, займатися музикою, малюванням, виступати перед аудиторією, проводити власні заходи та просто збиратися та комунікувати між собою. Спонукає містян до співпраці та участі в соціальному житті міста.

До реалізації запрошуються всі охочі. Особливо потрібна допомога художників, дизайнерів, столярів.

” Ми відкриті, для всіх пропозицій. Наша команда створюватиме місце для відпочинку молодих людей. Хоче допомогти пишіть або дзвоніть”, – говорить керівник проекту Павло Медина.

Силами і стараннями молодих людей, новий подих буде дано танцювальному майданчику в якому зможуть проводити свої заходи і події всі охочі.

Підтримали задум також Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, BOSCH Автоцентр Формула BRW, ROSSA, Керівник ВО “Свобода” Нововолинська Тимощук Ігор,підприємці міста та міська влада.




коментарів: 12
    • Програма Активні громадяни від British Council. Підтримали задум також Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”, BOSCH Автоцентр Формула, BRW, ROSSA, Керівник ВО “Свобода” Нововолинська Тимощук Ігор,підприємці міста та міська влада.

    • Я думаю в них все вийде! Молодці. Ремонт тре в голові робити і змінювати себе і місто. Молодь так тримати

  1. а леонід климович що небажає долучитись до проекту чи він тільк язиком плескати вміє

  2. так .климович долучився вже не до одного проекту.чесний він наш.климович-спростуй.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця