<

Нововолинськ зустрів загиблого воїна АТО Богдана Корнелюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:52 | 15.01.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ коментарів 28

15-го січня у Нововолинськ зі Станиці Луганської привезли тіло загиблого воїна АТО Богдана Корнелюка, який під час виконання службових обов’язків на Сході отримав кульове поранення несумісне з життям.

Нагадаємо, що хлопець  пішов у вічність у ніч із 11-го на 12-те січня, отримавши смертельне поранення від кулі снайпера. Він розпочав службу за контрактом 3-го квітня 2016 року. Як відомо у Богдана є лише батько, мама померла три роки тому.

Зустріти загиблого біля в’їзду у Нововолинськ зібралися його близькі люди,  друзі, учасники АТО разом із військовим комісаром Олександром Плужником, місцеві активісти, депутати Нововолинської міськради Володимир Шаповал, Віктор Ромашевський , голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук.

Зустріти та вшанувати пам’ять Богдана Корнелюка не прийшли представники Нововолинської міської ради.

Зі Станиці Луганської тіло бійця супроводжував волонтер Валерій Курстак,

Богдана провезли по рідному місту в супроводі поліції, колони автомобілів нововолинських активістів, учасників АТО та небайдужих громадян. Автівки зупинились на вулиці Нововолинській, де мешкав хлопець, сюди прийшли всі охочі попрощатися з загиблим та сказати на його честь декілька слів.

Покійний проведе ніч в Низкиницькому Успенському монастирі. Похорон відбудеться завтра, 16-го січня о 12:00.




коментарів: 28
  1. Мене аж трусить від обурення ” Не прийшли представники Нововолинської міської ради” Як вас можна назвати преставники влади? Яке слово підібрати до вас . мер Сапожніков? Ви повинні зустрічати всіх наших нововолинців. які загинули за вашу грьобану донеччину! Ви мер міста. ви “батько” всім нововолинцям Це так ви співчуваєте родинам загиблих дітей, які віддають своє життя за нас . за вас, злодійську владу ?! Ці діти не загинули під час відпочинку на Канарах Вони віддали свої життя щоб ви мирно спали в своїх котеджах. заводили собі коханок і лікувались в елітних санаторіях Не хочете добровільно схилити голови перед героями, то народ прийде до ваших кабінетів і силоміць витягне вас з них. заставить це зробити Ці діти заслужили. щоб перед ними схилити голову!

    • А чего Порошенко,Турчинов и Гнойсман не пришли попрощаться,ведь именно они его туда (на Восток) послали зачем-то ?!

    • А чому ви приховуєте своє ім’я? Якщо вам не подобається вирішення мера Сапожникова,не зустрічати загиблого, нічого стрясати повітря. Йдіть і силоміць його тягніть до траурної процесії. А то погрожуєте, а нічого не робите.

      • угу… вигнати сапога і створити нововолинську народну республіку… Гість президентом, Анатоль прем’ер-міністром..

  2. Жаль , Украина снова продолжает терять своих лучших сынов, которые и жизнь то пока еще не видели. Хочется верить , что все не напрасно и что гидре кремлевской придет все же конец бог все видит . Пусть все свершится и поскорее….

  3. це міська рада повинна була привезти хлопця, а не знову волонтери.. ну скільки можна..???

  4. це не за грьобану донетчину він загинув.а загинув бідний хлопец-за таких =котрі зараз при владі.і ніхто не винен з донетчини в його смерьті.кажіть спасибі тому-хто розвернув цю війну на донечіні-це турчінов,порошенко.яценюк,ит.далі.і нетреба казати =що донечина=це вона роз,язала війну.

  5. Подивіться статистику загиблтх військових по областях, найбільше в західній Україні, меньше на сході, таке враження, що захід хочуть винищити. Якого х..я донецькі і луганські мужикі повтікали-біженці,а військові західної України повинні їхні жопи прикривати, хай самі захишають свою територію, а то вони смилися, і ляпають які ми бандеровці, якщо так далі буде продовжуватись, то західну Україну не буде кому захищати, з добровільно-примусовими повістками в ато.

    • а навіщо Західна Україна те гамно з Донецької і Луганської областей приймала. Поприїжджали лобуряки зі своїми “дамами” і розїжджають . Весь бізнес в Донецьку і Луганську податки відповідно в ДНР і ЛНР сплачуть, за комунальні послуги не платять (а нам все їх підвищують), за оренду житла їм платить держава, а наші хлопці гинуть. Я памятаю слова одного міліціонера у відставці сказані при початку конфлікту “ох і наплачитесь ви від тих біженців”. Їх давно пора лопаткою зі всієї України згребсти і на “родіну обратно”.Анулювати паспорта громадян України всім вихідцям з донецької і Луганської областей. І нехай по-новому набувають статус гро-н Укпраїни, або беруть паспорти ДНР і ЛНР., які можуть бути для них пільги,пенсії і прихильне ставлення, вони всіє скриті агресори (ворога треба бити до смерті інакше він поправиться і почне кинжал гострити). Так що задумайтеся ЧИ ПОТРІБНІ НА ТЕРИТОРІЇ ВАШИХ МІСТ ПЕРЕСЕЛЕНЦІ З ДОНЕЦЬКОЇ І ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ!!!! А ХЛОПЧИНІ НЕХАЙ ЗЕМЛЯ БУДЕ ПУХОМ! .

      • Згоден, відпустити їх на всі 4 сторони ! За що там гинуть хлопці ? А там як Бог дасть…

  6. Вічна слава герою! Ганьба комуністичним, скомпроментованим місцевим керівникам. Скільки іще ми будемо вас терпіти?

  7. Вічна пам’ять герою. Хай земля йому буде пухом. Проте деяким тут слід нагадати хто розв’язав війну. Так це дідсно не Доннечина. Те що Порошенко майже нічого не зробив це факт. Давайте скажем прямо що це Росія забрала в нас Крим, окупувала частину Донбасу, збила малазійський боїнг, поливала градами Маріуполь, і цей список можна довго продовжувати.
    Народ України зараз веде війну і з Росією, і з олігархами, і місцевими князьками, і з РПЦ, і з сепаратистами на місцях. І захищають наші хлопці в першу чергу Україну і всіх нас. Слава Героям!

    • “Народ України зараз веде війну і з Росією, і з олігархами, і місцевими князьками, і з РПЦ, і з сепаратистами на місцях. І захищають наші хлопці в першу чергу Україну і всіх нас. Слава Героям!”…… А трагізм ситуації у тому,що тому снайперу “відпускатиме гріхи” батюшка ,який ,як і монахи у Низкиничському монастирі моляться за здоров,я і правління Гундяєва-лєпшого кореша кремлівського карлика… от такі наші парадокси……………….А ГЕРОЮ НАШОМУ – ВІЧНА ПАМЯТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Коли наступ…чому Армія України не може повернути захоплені території? Скільки ще мають дати траншів ,щоб закінчилась війна? Єдине,це дуже болить за наших хлопців,загиблим вічна пам’ять,живим повага.
    А Роману хочу сказати,що якщо народ України веде війну з Росією,то попросіть нашу владу це визнати та узаконити.Тоді ми всі станемо на захист нашої Вітчизни.

  9. люди,що ви пишите.до чого тут донбас і луганс?да згідна з деякими вашими висловленнями,але там такі ж люди як і ви =у ваших регіонах.хоть один з вас був на донечині,бачив цю війну,як ви лягаете спати-спокійно?НІХТО З ВАС НЕ УЯВЛЯЕ ЩО ЦЕ ТАКЕ ВІЙНА…ЯК ВИ МОЖЕТЕ ПИСАТИ -ЗА ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ,ЗА ТІХ ЛЮДЕЙ КОТРІ ТАМ ЖИВУТЬ.ВИ ТАК ОБВИНЯЕТЕ РОССІЮ,А ВИ СПРОСІТЬ ТІТКУ ТОГО ХЛОПЦЯ-ЯКОГО ПОХОВАЛИ-ВОНА З ВІДКИ ПРИЇХАЛА=З РОСІЇ.ВИ ЧОГО ПРИЧЕПИЛИСЯ ДО РОСІЇ-НЕ ВОНА ВИННА В ЦІЙ ВІЙНІ.ВИННІ-НАШІ ДЕПУТАТИ,НАШ ПРЕЗИДЕНТ,ВСІ ТІ ХТО ЦЕ ВСЕ ПОЧАВ.ЗА КОГО ГИНУТЬ ХЛОПЦІ=ЗА НИХ?ЗА ЩО ВОНИ ВОЮЮТЬ НА СХОДІ,ВИ ЩО ВЗАГАЛІ ПИШИТЕ.НЕ ВЖЕ ЗА ЦІ 3 РОКИ ВИ НІ ЧОГО НЕ ЗРОЗУМІЛИ У ЦІЙ ВІЙНІ.ПОКИ ВИ БУДЕТЕ ВІДПУСКАТЬ СВОЇХ ХЛОПЦІВ ВОЮВАТИ-ВОНИ БУДУТЬ ГИНУТИ.ПОЇДЬТЕ В ТЕ ПЕКЛО І ВСЕ ПОБАЧИТЕ І ГЛОЛОВНЕ ПОЧУЕТЕ-ЯК ЛЮДИ ЖИВУТЬ.НЕ ДАЙ БОЖЕ ВАМ ПОБАСИТИ ЦЕ ВСЕ.АЛЕ Я БАЖАЮ ВАМ ЦЬОГО-ХТО ТАК ПИШЕ.САМІ ВИБРАЛИ СОБІ КІРІВНИЦТВО.РАНІШЕ ПОГАНО НАМ ЖИЛОСЯ-БУВ МИР,ВСІ БУЛИ ДОМА,ЖИЛИ ДОБРЕ.А ЗАРАЗ.НЕ ДАЙ БОЖЕ ПОЧНЕЦЯ У ВАС ВІЙНА-КУДИ БУДЕТЕ ТІКАТИ-В РОСІЮ

    • Дорога Ольго, а хіба не самі жителі Доцької і Луганської областей розпочали “Путін ввесди війська”, “Захистити російську мову” блокували пересування українських військових колон, здавали позиції українських військових окупаційним військам, катували українських військових полонених на параді в Донецьку?, якщо Ви кажите що Росія нівчому невинна, то такі в нас “доброзичливі і нещасні” донечани і луганчани? То таких Іуд Україна на грудях пригріла? Перед тим як закликати ворога до хати, вони не думали що далі буде? А тепер жертви і нещасні? А пекло в кожного в душі, от і воно вибухноло в них, нехай подумають за що??

      • Мирося-я вас дуже розумію.так винні ті донецькі і луганські-котрі закликали і хотіли росію і путіна,котрі в 2014 році бігали голусувати на референдум.вині,вині=це приговор.Но не треба усіх людей-обвиняти в цьому.ваші регіони-завжди так погано відносились до людей з донецька і луганська.чі ви думаете що у них не має людей які проти і завжди були проти днр.Тільки та людина,яка побула в ціх регіонах=зрозуміє-як люди виживають під час війни.візьміть і приїдьте і все побачите своїми очіма.Ви думаєте що всі ваші хлопці добре воюють і служать????ЗАРАЗ НЕМА МОБІЛІЗАЦІЇ=ЧОГО ЗАРАЗ ІДУТЬ НА СХІД ВАШІ -СИНИ,ЧОЛОВІКИ,БРАТИ.ІДУТЬ ЗАРОБЛЯТИ ГРОШІ-І НЕ МАЛІ.ВОЮВАТИ НІХТО НЕ ВМІЄ=ПОВТОРЮЮ НІХТО НЕ ВМІЄ,СТРІЛЯЮТЬ ПО ХАТАМ,ПО ЛЮДЯМ,ПО ПІДПРИЄМСТВАХ.А В ЦІЛЬ-ПО ДНР-НІХТО НЕ СТРІЛЯВ І НІХТО НЕ БУДЕ ЗВІЛЬНЯТИ ТЕРИТОРІЇ.ХІБА ВИ НЕ ЗРОЗУМІЛИ-ЩО НІХТО -КРІМ НАШОГО ДЕБІЛА ПОРОШЕНКА,ТУРЧІНОВА,ЯЦЕНЮКА,ТЯГНИБОКА І ДР=НЕ ВИНЕН В ЦІЙ ВІЙНІ.І ТЕ ЩО ДОНЕЦЬК І ЛУГАНСЬК-ЗАКЛИКАЛИ ПУТІНА,НІХТО НЕ ДУМАВ РОЗВЬЯЗУВАТИ ЦЮ ВІЙНУ.ЩО ВИ ДУМАЄТЕ=ЯК БИ ПУТІН ХОТІВ ЩОБ ДОНБАС БУВ РОСІЙСКИМ=ВІН ДАВНО ЦЕ ЗРОБИВ БИ.А ЦЯ ВІЙНА ТРЕБА ТІЛЬКИ ПОРОШЕНКУ І ЙОГО ОКРУЖЕННІЮ.

    • і ще подумайте чому українці нелюблять ні Донецькаих ні Луганських? Я терер для себе зрозуміла, а ВИ??

      • ну тобто донецких і луг знищити, землю забрати собі ? але ж це не надолго, МВФ вимагае продаж землі, так шо скоро вона буде самі знаете чия… і за це вмирають люди… і діти… А якщо трамп з путіним… шо тут буде ? будете вимагати, шоб вас любили ?

        • чому причину всіх бід шукаєте в трампі, путіні і т.д. а ви шановний гість читали меморандом про співпрацю з МВФ, якщо ні то раджу прочитати, і тоді поспілкуємось

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер