<

Нововолинськ «лідирує» у цінах на комунальні послуги у Волинській області

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:55 | 21.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарів 15

Високі ціни на тарифи – це наші реалії. Ознайомившись із даними, станом на липень 2016-го року, стає зрозуміло, що у Нововолинську, порівняно з іншими містами Волинської області, ситуація справді плачевна.

Ціни на тарифи встановлює ліцензіат Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг в розрізі регіонів України з ПДВ. Але рішення щодо прийняття цін на тарифи у нашому місті приймає Нововолинський виконком. Цікаво, міська рада повністю погодиться з такими тарифами чи, можливо, дещо зменшить їх?

Середня вартість тарифу на теплову енергію у Волинській області становить 32,83 грн/м².  Якщо у Луцьку ця комунальна послуга вартує 30,07 грн/м², у Володимирі-Волинському 33,93 грн/м², то Нововолинськ стає явним «лідером» – 45,19 грн/м². Цікаво, чим спричинена така явна різниця? Невже нововолинці на стільки краще живуть за інших, що майже не відчувають удару по своїх кишенях, коли так переплачують?

ira1

Та й у тарифах на комунальні послуги з централізованої подачі води ми теж у перших рядах. Середній тариф у Волинській області – 71,19 грн/м³. Коли у Володимирі-Волинському вартість становить 70,40 грн/м³, у Ковелі – 70,86 грн/м³, у Луцьку – 71,29 грн/м³, то у Нововолинську  – 72,94 грн/м³. І знову ми «лідируємо».

ira2-jp

Цього опалювального сезону нововолинці будуть змушені затягнути свої паски, адже навіть субсидії, судячи з усього, особливо не врятують.




коментарів: 15
  1. Так Нововолинськ на 18 км на північ дальше від Володимира-Волинського. І на 100 км від Луцька.

  2. По місту ходять чутки що гаряча вода в цьому році буде золота особливо для тих хто немає газових колонок так як котельну приватизував Ко і субсидії на гарячу воду не буде.
    В наступному році і тепло можуть приватизувати прийдеться ставити буржуйки у кого немає індивідуального опалення.

    • Заміна теплотраси по пр. Дружби потягнула майже 2 млн.грн. (при витратах 500-600 тис. грн.). Тут і по 100 грн/м² для братії Сапожніков-Коптюк-Гаврилюк замало, все одно викрадуть. Викрадені поребрики з тротуару пр. Дружби так назад ніхто і не поставив. А це ж Центр міста, про що вже говорити. Ох !!! І нагріємося ми з таким керовніками цієї зими.

  3. Тут на сайті постійно 10 чоловік щось пишуть-пишуть,по всіх темах,а толку мало.Більшість населення,особливо старшого віку,поняття немає про це.Їм погано,тяжко живеться,але це вони 20 років вибирають собі це *взуття*.А воно вже смердить! Громаді зараз надано немало прав,але ми ними не користуємось.Чи клепки не хватає,чи часу за *контрабасом*?Місто доведене до критичного стану,а місцева влада ще на свому місці.Де нові депутати?Чому їх не чути?Все дуже просто-попали в болото і сидять тихенько-тиснуть на кнопочки.Соромно за Нововолинськ.

  4. Дуже шкода що місцеві газети висвітлюють лише ті новини, які їм “надають” зверху. А всі хто далекий від інтернету, читаючи місцеву пресу впевнені що в нас все добре! А так як більшість мовчить, то наше керіництво що хоче те й робить. Дозволяє собі ігнорувати мітинги і зібрання, чим показує своє зневажливе ставлення до наших проблем.

    • А ще наше місцеве телебачення-або поздоровлення,або смішні інтерв*ю з мером . Колись підійшли й до мене в місті з питанням ,на мою пропозицію висловитись по іншому питанню,але в тему-просто втекли.І смішно і гірко.Люди повинні зрозуміти,що світ змінився і повинна мімятись влада.Місту потрібен *генератор нових ідей* який не боїться вищої влади,а працює на суспільство.Скільки всього вже тут написано на адресу місцевої влади,а їм до лампочки,вони цього навіть не читають,не те що відповідь дати.Бо це нижче їхнього достоїнства.

        • А ви ще сумніваєтесь.Якби Волинь була на сході-було б так само!Що, мало до Польщі вивезли,чи мало *контрабаса* завозять зараз? Нація хвора!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця