<

Нововолинський водій вигнав із маршрутки двох дітей з багатодітної сім’ї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:51 | 6.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
34
/ коментарів 27

У Нововолинську водій маршрутки №2 відмовився брати на пільговий проїзд двох дітей з багатодітної сім’ї, які показали посвідчення. І не просто відмовився, розповідає мама, а почав кричати та виганяти з маршрутки.

Подія трапилася 4-го вересня і пані Юлія, матір діточок, розповіла, що спочатку не хотіла надавати їй розголосу, доки не почула про схожу ситуацію.

Нагадаємо, у Нововолинську водій маршрутки довів до істерики доньку загиблого Героя за «не таке» посвідчення.

Мати з двома дітками йшли з музичної школи та потрапили на маршрут №2 (AC5619ВВ). Зайшовши в маршрутку, розповіла Юлія, заплатила за себе, зазначила водію, що діти їдуть по посвідченнях.

“Водій на всю маршрутку почав кричати: виходьте, ми по посвідченню не беремо. Дуже стало соромно, що так на всю маршрутку виганяв дітей. Ми вийшли, я зробила фото автобуса”, – розповіла жінка.

Далі Юлія набрала “102”, де їй пояснили, що водій не мав права відмовити у пільговому проїзді дітям з багатодітної сім’ї.

“Приїхала поліція і ми догнали маршрутку. Вони пояснили водієві, а він відповів їм, що їхній начальник маршрутного таксі і наш мер домовились про те, що під час карантину можна не брати по посвідченню нікого. Як так домовилися? Є закон і ми маємо право. Дуже соромно, що таке робиться у нашому місті. Слів немає.




коментарів: 27
  1. Цікаво що робили інші пасажири–просто дивилися?Мені здається,що варто таких ‘биків’ як цей водій–вчити культури і поваги вже фізично

    • Не скажіть. Кілька разів доводилося їхати маршруткою на карантині. Так тільки цей рудий Вінні пух казав мені платити за дітей в т.ч. і дошкільного віку.

  2. Ганьба! Не перший випадок! Багато втратите на перевезенні дітей, інвалідів, учасників АТО? А совість де? Про карму забули? Чи не маєте уявлення, що це таке? Все одно наздожене!

    • Перш ніж створювати багатодітні сім’ї батьки повинні подумати ,як забезпечити своїх дітей, а не чекати щоб хтось давав пільги.Платити повинні всі ,це не державний , а власний транспорт.З 14 березня 2018 року уряд України затвердив рішення про монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських і міжміських маршрутах. Згідно з прийнятою постановою, переведені в готівку пільги повинні виплачуватися з місцевих бюджетів у розмірі, який визначається шляхом множення середньої вартості проїзду в міському комунальному транспорті на 30 поїздок.

  3. Зайдіть на сайт Міської ради !
    Там чітко пише ,що обмежений бюджет , саме тому на даний момент не беруть по посвідченнях .
    Є спеціальні рейси маршрут номер два в 13:18 та 16:06 , маршрут номер шість 06:55 ,09:15 ,17:15 .
    Водій просто виконує свою роботу .
    Тому пані якщо у вас немає коштів або чекайте маршрутку або ходіть пішки !
    А те що ви пані народили дітей не означає що держава вам чимось зобов’язана !
    Ви повинні самі забезпечувати своїх дітей .

    • Добре що коли діти підростуть то вони стають зобовязані державі, то давайте залишим кожен свої зобовязання при собі, і не Вам судити пані Вікторія багатодітні сім’ї, а якщо є такий закон про перевезення то будьте добрі його дотримуйтесь, а не кладуть гроші в кишені, не возять чиновників безкоштовно на пільговій основі для них карантину нема,попробуйте їх вигнати з маршрутки, тоді язик в д-і, а ДІТИ ТО СВЯТЕ майте до них і їх батьків повагу.

      • Держава повинна давати гроші готівкою на пільги ,а не скидати все на перевізників.

        • Сєрьога, забагато хочеш!
          Треба вміти ше і послуги надавати, не тільки баблос скирдувати

    • Хай з міськвиконкому свої сраки возять за свої а не за наші гроші, ми їх утримувати не повинні.

  4. Я в щоці, водій взагалі нелюдь.. Що це робиться в тому Нововолинську, це не один випадок що водій відмовсяються по посвідченнях возти, і дійсно що це за мер такий..
    Водій нелюдь, щоб діток виганяти !!! ((( не хочеш везти, міняй професію, на місце маршрутки дуууже багато бажаючих які будуть возити по посвідченнях !!

    • Хотіла б я бачити ,як ви купите за свої власні кошти автобус, будете його ремонтувати , сплачувати податки , а саме основне возити всіх безкоштовно.

  5. 14 березня 2018 року уряд України затвердив рішення про монетизацію пільг на проїзд усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських і міжміських маршрутах. Згідно з прийнятою постановою, переведені в готівку пільги повинні виплачуватися з місцевих бюджетів у розмірі, який визначається шляхом множення середньої вартості проїзду в міському комунальному транспорті на 30 поїздок.

  6. Я такого водія бив йогож мантіровкою якою він на мене напав теж пригав до моєї жінкі їхала з двома дітьми вони тількі можуть пригнати до жінок з дітьми і пенсірнерір поїздити треба після роботи щоб ніхто не бачів і чім сильніше тим швидше до йде

  7. Шановна не має різниці скільки жінка родила
    По перше Ви їх не обезпечуєте і не дали їм право на життя.
    По друге дивіться за своєю чи своїми дітьми
    По третє не всі читали про нові правила
    І хватить обурювати мешканців мам з багатьма дітьми
    По четверте це є право не Нововолинська а кабміну

    • Перш ніж вимагати прочитайте будь ласка закон про монетизацію пільг. Там все написано.

  8. Вікторія ви жінка чи родичка так зрозуміти маршутного таксі це і видно))) тому що так захищаєтесь….. за несправедливість!!! і так гарно розписуєте знаючи ,( ХТО ЗА ЩО ПЛАТИТЬ,ЩО РЕМОНТУЮТЬ,СПЛАЧУЮТЬ ПОДАТКИ, так якщо вам не подобається так чому працюєте,вас ніхто не заставляє вірно??? І не вам судити багатодітних родин,народіть діток, і тоді будите по інакшому говорити…а не судити людину,і не вказувати родити чи не родити.Держава вирішила допомогти таким родинам,НО НЕ ВИ і не вам рішати лічно в мене така думка. закон є законом, якщо не можна булоб діткам їхати тому їм не давали ці посвідчення,так для чого їх багатодітним родинам дають?? щоб вдома лежали ?? в інших городах водії перевозять пільговіків без проблем ,а вот в нас Нововолинську не можуть возити .Людяність повина бути в людей.Я б на місці цієї жіночки щеб звернулася в Київ,на що і пораджу це зробити.

    • Перш ніж давати пільги держава повинна мати свій комунальний транспорт, який буде забезпечувати безкоштовний проїзд.

      • Якщо пільги дає держава, то й платити повинна за ці послуги держава ,а не власники автобусів.В інших містах всі пільговики їдуть на тролейбусах та трамваях безкоштовно, адже це державний транспорт , а в маршрутках платять всі.

  9. Саме із за двох дітей або однієї чи двох пенсіонерок які стоять по пів дня на зупинці у перевізника проблеми з ремонтом автобуса чи переплатою податків…. пазоріщщє… і ви хочите порядок щоб був в країні. Ніякої поваги один до одного чи до слабшого немає…

  10. Колись був дуже гарний вислів : “Отольются кошке мышкины слезы”. Я не знаю, хто прав, это винен, але сльози дiтей даром не проходять, і за не правдиво ображених заступається Бог.
    А Бог палкою не б’є

    • Молодець, Лола, гарно сказала!
      Тим йолупам ніяк не дійде, шо якби по-людськи ставилися б до ЛЮДЕЙ, то, дивись, і автобусоподібний транспорт не ламався б.
      Але про шо я…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа