<

Нововолинських дітей загиблих в АТО героїв привітали з Днем святого Миколая

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:35 | 20.12.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

14 нововолинських дітей, батьки яких загинули в зоні АТО, привітали 19-го грудня з Днем святого Миколая.

Помічниками Миколая стали голови громадських організацій «Незламні нововолинці» та «Нововолинська спілка ветеранів АТО» Володимир Демчук та Одександр Кондисюк. Вони завітали до родин та вручили діткам солодкі подарунки. Також маленькі нововолинці отримали символічні кошти у сумі 100 гривень на свої кишенькові витрати.

Подарунки передала і Свято-Михайлівська церква. Серед них були і солодощі і товари для творчості. Тим родинам, які не мешкають у Нововолинську, подарунки не вручили особисто, але передали.

«5-річний син загиблого Олега Пушкарука коли побачив, що ми завітали в військовій формі, одразу почав розпитувати чи воювали разом з його татом, як воював тато. Він дійсно вважає його Героєм, знає, що батько загинув, захищаючи нас. Сльози навертаються коли слухаєш ці дитячі запитання про недитячі речі», – розповів Володимир Демчук. 

Усі діти були задоволені таким гостям та подарункам.




коментарів: 2
  1. Дякую від щирого серця Вам, пан Володимир і Олександр. Ви – обличчя офіцерів ЗСУ. Поки є такі Люди, як Ви, які пройшли пекло Іловайська і Афганістану, не втратили людських якостей, Украіна має МАЙБУТНЄ. Низький Вам уклін. Господь поверне сторицею Вашим дітям і родинам. А Вадим порадіє за Ваші вчинки в Божому домі. Він там АНГЕЛ❤️❤️❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер