<

Нововолинянка добровільно перерахувала шахраям 16 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 20.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Жителька Нововолинська повірила шахраєві, який по телефону представився працівником «ПриватБанку», і перерахувала на його картку 16 000 гривень.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 18-го листопада.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 28-го жовтня невстановлена особа під приводом відміни незаконного зняття коштів, змусив по телефону постраждалу зняти з рахунку 16 000 гривень та перерахувати гроші на, ніби безпечний, рахунок вказаний зловмисником.

Жінка здійснила переказ коштів через термінал двома платежами по 8 000 гривень кожен.

Працівник поліції звернувся до суду з клопотанням отримати точні дані про номер рахунку, на який було здійснено переказ коштів потерпілої. Тривають слідчі дії.




коментарів: 4
  1. Зі мною була така ситуація буквально вчора,добре що вчасно схаменулася,і вирішила я передзвонити,гудкі були такі якісь заглушені,ніби як з іншої області,а буквально сьогодні зранку я вирішила скинути одну програму за допомогою якої можливо вичислити особу,так ось в мене це вийшло,як виявляється ця людина по імені Євген,з міста Кривий Ріг,ніякий це не банк а шахрай,а як виявляється його сестра чи то дружина(точно ще не відомо),є працівником Приват банку

    Тому будьте обережні і не робіть того що вам говорять по телефону,краще звертайтеся в банк щоб не натрапити на шахрая!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок