<

Нововолинець Андрій Бурда увійшов до списку найкращих фотографів на міжнародному конкурсі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 12.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ коментарі 2

Фотографія нововолинця Андрія Бурди потрапили до списку найкращих на міжнародному конкурсі 35AWARDS.

Фотограф брав участь у тематичному конкурсі «Крилаті комахи». За результатами голосування його робота увійшла у ТОП 4% найкращих фотографій конкурсу.

А сам Андрій Бурда потрапив до ТОП 4% найкращих фотографів в цій номінації. Всього в конкурсі взяло участь 3 229 осіб з 114 країн і 1330 міст. В цілому на суд журі було подано 8 247 фотографій.

Андрієві 56 років, фотографією він займається вже більше 25 років. За фахом він художник, раніше працював у міському Палаці культури.

За словами Андрія, фотографія – це хобі, йому подобається красива картинка, він любить фотографувати природу, пейзажі, тварин, натюрморти та макро. Знімок комах, який потрапив до ТОПу на конкурсі, був зроблений у полі поблизу Нововолинська.

Довідка. Фотоконкурс «35AWARDS» – велика міжнародна премія заснована в 2015 році творцями професійного фото-спільноти 35photo.ru. Щороку фотопремія залучає 35 членів журі з різних країн. У перший рік взяло участь 36 тисяч осіб з 110 країн. З 2016 вже більше 76 тисяч. Особливу увагу премія приділяє системі голосування в 3 етапи, на кожному з яких посилюються критерії відбору.

Фотографії Андрія Бурди з його сторінки у фейсбуці:




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер