<

Новонароджений малюк із Нововолинська на штучному диханні перебуває в реанімації – потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:08 | 22.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментарів 5

Хлопчик, який народився 20-го лютого у Нововолинську, перебуває у реанімаційному відділенні Волинського обласного перинатального центру на штучній вентиляції легень. Рідні прохають про матеріальну допомогу.

Малюк з’явився на світ на 36-му тижні вагітності вагою 2 550 кг, та не міг самостійно дихати. Мама народжувала самостійно, пологи пройшли без ускладнень. Нововолинські лікарі направили батьків з новонародженим до лікарні в Луцьк. Там його обстежили медики.

Хлопчику поставили діагноз вроджена пневмонія та набряк головного мозку. Він перебуває на штучній вентиляції легень, під крапельницями та отримує ін’єкції антибіотиків.

На лікування йдуть чималі для родини кошти. Рідні просять допомогти небайдужих.

Гроші можна перерахувати на картку Приватбанку 5168 7422 3003 4765 (Зай Тетяна Олегівна).




коментарів: 5
  1. Наші гінекологи до останнього мучають малюків і мам.Дуже шкода(Краще б в таких випадках відразу кесарили(набряк…знайомо(Здоров`я малюкові!

  2. З ваших слів – усім жінкам треба одразу робити кесарів розтин!?! Абсурд! Ускладнення завжди завжди можуть виникнути як після пологів через природні шляхи, так і після операції не лише в Україні чи у Нововолинську, а й в усьому світі. Вам же написали – пологи пройшли без ускладнень (хоча й були передчасними). А з пневмонією і після кесаревого розтину були б проблеми, так ще й мама була з раною в череві. Для дитини краще пройти пологові щляхи, це стимулює гормональний сплеск, який готує її до позаутробного життя. А набряк є у кожного новонародженого, чим він більший – тим більшими проблемами він супроводжується. Не закликайте жінок до масового кесаревого!
    Хай дитинка швидше видужує! Впевнена, що все буде добре.

    • Я не сказала ,що усім!Коли пологи проходять нормально(відкривання шийки матки,перейми,потуги)і без ускладнень-це чудово народжувати природнім шляхом .Я говорю про ті випадки коли пологи з ускладненнями можуть характеризуватися слабкістю родової діяльності, яка полягає в недостатності сил і тривалості скорочень матки,великих інтервалах між переймами і тоді замість того,щоб робити кесарів ростин,породіль примушують народжувати самостійно,бо це ж ПРИРОДНО.І дуже часто саме після затяжних пологах в дітей є ускладнення і дуже часто це саме набряк головного мозку.По статистиці після кесарського ростину в дітей і мам менше ускладнень.

  3. Мене кесарили,планово причому,бо 4 е кесарське,відносила ідеально і було те ж саме.Точно такий діагноз.Швидшого одужання маленькому,все буде добре.Моліться і вірте.

  4. Мене цікавить інше чому лікарі у Луцьку кажуть що в Нововолинську робиться що діти родяться з пневмоніями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер