<

Кафе «Новік» запрацювало у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 5.07.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
642
/ коментарів 48

Наше компактне європейське містечко не перестає дивувати своїх жителів. Ще одне затишне місце відкрилося у Нововолинську. В приміщенні колишнього «Шахтаря» радий зустрічати гостей новий заклад під назвою «Новік».

Привабливий інтер’єр та помірні ціни пропонує жителям Нововолинська новий заклад. Млинці від 14 до 18 грн, піцца від 40 грн. Найдорожчий салат у меню – 56 грн. Для любителів солодкого у асортименті є смачні тістечка та бельгійські вафлі.

У кафе немає алкоголю, батькам буде комфортно відпочивати там з дітьми.

QOMKQvb_EPk
eMHKivI4_10
IMG_7831

Для діток у кафе зробили дитячу кімнату та батут. У планах ще відкриття літньої тераси, але це вже переноситься на наступний рік.

IMG_7812
IMG_7824

Приємно вразив інтер’єр. Багато книг, стеля з вазонів, таксофон та інші речі, дивиться оригінально.

За барною стійкою гості можуть підзарядити свій телефон, та залишити записки з побажання.

IMG_7825
IMG_7833

Приємний колектив працює у кафе. Зустріли журналістів «БУГу» з кавою та теплою розмовою. Кафе уже працює, але офіційного відкриття ще не було, воно планується незабаром.

IMG_7841
IMG_7819
IMG_7805
IMG_7806
IMG_7814
IMG_7815
IMG_7818
IMG_7820
IMG_7821
IMG_7822
IMG_7823
IMG_7826
IMG_7843
IMG_7844




коментарів: 48
  1. Молодці. Успіхів Вам. Конкуренція – на користь споживачу. Обов`язково завітаю із сім`єю.

  2. Шкода, що не було ні реклами ні кульок, як це роблять зазвичай. Сьогодні з сім’єю пройшли мимо, а зараз шкодую, що не зайшли. Але обов’язково виправимо цю помилку! По фото видно, заклад манить!
    Процвітання Вам, “Новік”.

  3. Цікавий заклад,не якась там бидло обригаловка яких куча понастраювали по “стометрівці” обовязково завітаю в це приємне кафе!

  4. Хороше місце, інтер”єр чудовий. Ну і смачно в них. тільки обслуговування дуже повільне.

  5. Чудовий заклад!!! Дуже смачні вафлі))) А відносно обслуговування то можу сказати, що даний колектив ніколи не працював у такій сфері, отож зараз якраз і навчаються. Процвітання вам “Новік”!!!

  6. Супер. Ще не була, але на цій неділі обовязково завітаю. Іетерєр крутий…радує що нема алкоголю…

  7. Лише хороші коментарі про цей заклад чути останніми днями. Обслуговування довго, але люди готові чекати, коли в результаті ти отримуєш смачну і відносно інших кафе значно дешевшу іжу! Думаю з часом вони втправлять це недолік! Успіхів Вам!

  8. вже з фото дуже сподобалась атмосфера, з задоволенням треба до вас завітати :-)

  9. Як не мене все намішано. Немає єдиного стилю. “Висящие сады” то це взагалі шось з чимось))) Може там і смачно, але забагато “Села” в інтер`’рі

  10. Кому не подобається, будь ласка, для вас працює суші хіроу! А це кафе, де можна спокійно поспілкуватися і посидіти з дітьми, не переживаючи за те, що поруч може бути якась галаслива матюклива компанія

  11. Доречі,я сьогодні замовила суп пюре з грибів,то це просто – БОМБА!!!Дуже смачно!!!І ще смачні десерти,яких немає в меню а тільки біля барної стійки на вітрині.Я так зрозуміла,шо торти постійно рвзні,тому кожен раз можна спробувати щось нове

  12. Андрій головне з якою душою і селочи місто це не головне певно вам подобався бургер і вас настальгія ну нічого у місті лишилося ще повно бургерів вас там чекають

  13. Я що не маю право на власну думку, культурні? У “Бургері” не був жодного разу, тому записувати мене до поціновувачів подібних закладів не варто. На рахунок Sushi hero – це ви даремно. Пропрацюйте хоча б на такому рівні і хоча б половину того терміну роботи Sushi hero – тоді і поговоримо) Шановні, щиро бажаю вам успіху, але ви працюєте менше неділі, а вже стільки пафосу…)Замість того, щоб звернути увагу на недоліки і стати дійсно кращими…на всіх вже так зверху. Це ж вам на гірше. ( Поговоримо через рік? Таке враження, що тут пишуть багато друзів власників…. бо насправді думки тих хто був – розділяються … одні у захваті, комусь просто непогано, іншим -не дуже,хтось взагалі розчарований…. але аж ніяк в пропорції 99% один суцільний плюс) Навіть до неідеальних Фелічити, Базиліка ще далеко..таке враження, що якийсь багитий дядечко чи тьотя купив собі іграшку..проте як вона включається … ні бе ні ме

  14. Андрій, повірте, до власників не маю ніякого відношення, навіть не знаю їх) а кафе подобається тим, що не продають алкоголь в першу чергу!!! а на рахунок суші хіроу- кафе було чудове з початку, а зараз перетворилося на забігайлівку !!!! і власники не беруть до уваги, те, що багато скарг і побажань поліпшити роботу, почитайте навіть ті самі Зізнання вк https://vk.com/feed?section=comments&w=wall-70699831_722322

  15. Треба підтримувати людей які щось роблять для нас а як що щось невлаштовує підійліть і дайте ідею

  16. Все шифруються, певно щоб ніхто невзнав, напишіть правду що перше християнське кафе в нашому місті.Доречі й тому скільки позитивних відгуків.Хто там гонить на конкурентів то неможна зрівнювати заклади зовсім різні по своїй суті,Одні люблять вафлю , треті сиру рибу.Проте час покаже що де і як,кохані.

  17. Відвідали сім’єю.
    “+”
    Кухня смачна.
    Доступні ціни.
    Приємні офіціанти.
    “-”
    Маленька дитяча кімната і мало іграшок.
    Мохіто в платмасовому стаканчику (
    Трубочка для набоїв була пробита на згині, брак чи багаторазова? (ніколи такого раніше в закладах не зустрічали)
    Висока ступенька при виході до батуту.
    Малі столики. Для комфортного перебування майже всі столи для 4 осіб.

    “-/+”
    Відвідавши кафе і прочекавши замовлення, склалось враження, що всі всіх знають. Спілкуються між столиками, нянчать дітей один одного, розставляють елементи декору )))
    Різні люди заходять на кухню з брудним посудом, ми спочатку подумали що доївши потрібно самому тарілку занести Х)

    • Хочу прокоментувати на рахунок грязного посуду який носять різні люди на кухню.Місце де миють посуд і кухня два різні приміщення.Я була там,кухня знаходиться далі,туди ніхто не ходить.
      А сходинка до батуту висока,бо вулиця для відпочинку ще не зроблена для відпочинку.Просто діти хочуть там гратись…

  18. Яка мені різниця християнське це кафе чи якесь інше, я шо молитися там маю?) Або це професійно або ні…ось 2 критерії, за якими можна оцінювати те чи інше кафе-ресторан ітд…. і неважливо, хто там його відкрив…Поки це виглядає, м’яко кажучи, не дуже…більше на якийсь клуб за інтересами схоже.

    • Заклад молодий, і до професійної діяльності рости й рости, тре час , щоб і колектив спрацювався .Відкрились молодці, респект людям які в такий час ще думають за простий невибагливий люд. Рано судити друже)))

  19. Кафе як кафе…свої плюси і мінуси, до Базіліка і Херо не треба рівняти (це трошки нижчий рівень ” напівїдальня”) Пристосоване для простих та невибагливих людей.
    Для людей з аристократичними вимогами є набагато кращі заклади харчування ))

  20. Не кращі,а дорожчі заклади.Тому що це кафе хороше і доступнеІ як я зрозуміла,шо це саме”Кафе”,а не “Ресторан”

  21. а на рахунок того, що відвідувачі самі заносять посуд- це трохи дивно.. ви ж кафе, для чого тоді офіціанти.. якщо вже відкрилися як такий заклад, то відповідайте йому)) це ж не дома на кухні посиділи і допомогли прибрати.. хочеться, щоб власники зробили висновки, прийняли до уваги усі недоліки і побажання! дуже гарне кафе, смачна іжа та солодощі, хочеться, щоб все у вас було ідеально!!

  22. Сьогодні була офіціантом сама власниця оце круто .молодці ставлю 100 балів за простоту

  23. Начитавшись хороших відгуків, вирішили з дітьми в неділю прийти в кафе.. І поцілували двері.. А потім з 15 мікр. Іхати не дуже то й зручно, сходимо в своє Кастелло! Не розумію чого не взяти ще персонал з професійних офіціантів і поварів, щоб заклад працював і в неділю.. А то кафе як виявилося християнське і зранку в неділю вони усі в своій церкві. Пропоную дописати до назви Християнське кафе.

  24. Не бачу нічого страшного в тому що в неділю з 16.00год.Це ж неділя,можна поспати трошки довше і прийти в “Новік”і гарно провести вечірній час

  25. Валя, це смішно! це ж неділя, краще в будні дні пізніше відкритися) а 16 год-це дуже пізно! якби хоч з 12 год. краще візьміть до уваги зауваження, а не пишіть дурниці, цікаво хто спить до 16 години) у вечірній час із дітьми не дуже хочеться ходити по барах) Франс уа тут виграє!

  26. Це ж не державний заклад громадського харчування,і на дверях написані години роботи…в неділю зранку увесь персонал йде до церкви…. поважайте вибір людей і їхні духовні ціності…я думаю вони вибирають кращу частку ніж заробіток

  27. Новіку мало що світить з таким підходом. Вірніше – нічого. А духовні цінності, в першу чергу, виявляються в повазі до людей … а не хто куди пішов…. і на кожне зауваження у вас є заперечення… це теж про багато що говорить)…

  28. Дуже зподобалось затишне гарне кафе! Дуже нам хтілось щоб в місті було християнське кафе і ось здійснилось! І дітям час можна проводити зі своіми друзями і ціни помірні! Дякую вам велике, що ви відкрили таке чудове кафе! Нехай вас Бог благословить і допоможе розквітати! Головне це все підтримувати

  29. Отлично,что в городе есть такое замечательное место отдыха,для всей семьи!Стиль кафе супер,каждому свое по душе:прованас,hi-tek,все смотрится потрясающе!Процветания и успехов!:-)

  30. були в кафе) розчарування.. персонал необучений, дівчата ходять з розпущеним волоссям, моїй доньці принесли мохіто, на стакані якого була волосина.. скоріш за все- офіціантки)) по десять раз треба просити, щоб принесли додаткові прибори, якщо приєдналися гості.. здачу так і не віддали) більш не підемо!!!

  31. Кафе насправді дуже класне. Їжа смачна. І піцца, і салати, млинці, дируни. Все, що я люблю – все смачно. Інтер’єр цікавий (є що порозглядати) – точно не село! Не знаю, в якому це селі ви такий інтер’єр бачили. Приємні офіціанти. І ціни доступні. Було б добре, якби організували доставку додому. Може і на краще, що немає спиртного. Такі заклади місту дуже потрібні.

  32. Відвідала кафе і загальне враження залишилось непогане, але стеля з наклеєними “вазонами” виглядає м’яко кажучи,дивно.А ще неприємно здивувало ,що на столах стоїть у відкритих скляних банках цукор,який кожен відвідувач набирає власною ложечкою !!!! Порадила б власникам поставити дозатори з цукром,так буде набагато гігієнічніше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер