<

Нетверезого поліцейського, який в Нововолинську вбив чоловіка в ДТП затримали

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:40 | 24.11.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 17

Поліцейського, який спричинив у Нововолинську смертельну ДТП, затримали. Він отримав незначні травми, в той час як водій автомобіля, в який влетів поліцейський, загинув.

Про це повідомляє Прокуратура Волинської області

«Оперативно затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України старшого лейтенанта поліції, оперуповноваженого Нововолинського відділення поліції, який спричинив смертельну ДТП у Нововолинську.

Як відомо волинянам, 24 листопада 2017 року, близько 18:45 в місті Нововолинську на вулиці Шахтарській 23-річний нетверезий поліцейський, керуючи автомобілем марки “BMW-3” та здійснюючи маневр обгону, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки “ВАЗ 1117”.

Унаслідок ДТП 67-річний водій автомобіля “ВАЗ” загинув. Поліцейського ж затримано.

Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України) та питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Триває досудове розслідування», – йдеться в повідомленні.




коментарів: 17
    • Звичайно відмажуть. Скажуть, що п’яним він не був, це просто фрукти в шлунку забродили. А ще скажуть, що в нього був приступ епілепсії і він втратив свідомість. А винним зроблять водія, який загинув. Пошлються на те, що Україна це європа, а в європі (у Великобританії) лівосторонній рух і водій лади мав би знати про це, а не їхати впевнено по своїй смузі. А взагалі то це страшно. Я часто їжджу тією вулицею з дитиною в автокріслі. І в якийсь момент п’яний мусор може забрати чуже життя…

  1. Зійшлось пів міста людей… і всі бачили як з БМВ вийшли працівники карного розшуку: лисий і його жінка, а потім з заднього сидіння вилазив високий мужчина, з темним волоссям. При чому вилазив через передні праві двері ХОЧА ЙОГО ЗАДНЯ ДВЕРКА ВІДКРИВАЛАСЬ про що йому вказували люди і відкрили її, але він не тямив і пхаючи сидіння вперед виліз…. Виглядав п’яним… Йому дали серветку щоб витерти кров і побачивши картину ДТП втік як і його 2 колег….
    У лисого на лобі з боку було видно невеличку ранку з кров’ю.
    Ще сьогодні оглянувши візуально їх усіх не озброєним оком буде зрозуміло хто був у БМВ.
    А ПРАЦІВНИКИ ШВИДКОЇ СПРАВДІ НАВІТЬ НЕ НАМАГАЛИСЬ НАДАВАТИ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ВОДІЄВІ ЛАДИ, А НА ЧАС ЇХ ПРИЇЗДУ ДИХАВ!!!

    • НАВІЩО ВИ пишите про медичних працівників?? Людину вже не повернути!!! А Ви можете уявити,що відчувають рідні читаючи це??!

    • Да!канєшно! Винуваті працівники швидкої!))) А не лобове зіткнення на величезній швидкості… попробуйте розбити об підлогу яйце, а потім зробити з нього ціле. Думаєте вийде?

  2. Гнати мітлою з органів таких працівників правоохоронних органів, які втекли з місця аварії, причому без права відновлення на посаді. Замість того, щоб надати допомогу, позорно втекли, рятували свою шкуру. Захисники, блін…

  3. Люди бачили як водій BMW ховав документи у карман і закривав лице але коли один з глядачів сказав про це поліцейськім вони просто “Поморозились”.Водія BMW ВІДМАЖУТЬ ЦЕ Ж УКРАЇНА!!!

    • Коли один чоловік крикнув мусорам – “що, доїздилися, сцикуни?”, то на нього накинулися кілька виродків у погонах, посадили у свій сміттєвоз і склали протокол за дрібне хуліганство. Отака у нас реформована поліція.

  4. Нажаль самого моменту скоєння ДТП я не бачив, але прибіг туди через 1-2хв. І хочу сказати про медиків- не знаю як до приізду, але по прибутті направились зразу до покійного- і він нажаль уже був мертвий (я стояв біля “ЛАДИ” і все добре бачив)-там не було подушки безпеки, він був не пристібнутий і з вух текла кров (напевно у нього була зломана шия)- я звичайно не спеціаліст але знаю що у покійного не було ніяких шансів на життя.

  5. Якби Він був порядний поліцай -то його підлеглі не ііздилиб пяними за кермом….

  6. Я там була і бачила,вони не тікали а дочекалися приїзду швидкої.І самі вони потерпіли,бо всі травмовані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа