<

#НесинБалоги – кожен зможе стати кимось: Борис Карпус після висловлювань мера Нововолинська запустив флешмоб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:29 | 18.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
43
/ коментарів 15

Громадський діяч, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя Борис Карпус запустив флешмоб, долучитися до якого запрошує молодих, успішних людей, які змогли чогось досягти в житті власними силами.

Організувати таку акцію Бориса спонукали слова мера Нововолинська на його адресу. Віктор Сапожніков у своїй промові, коментуючи поїздку з переймання досвіду команди нардепа до Мукачева, зазначив: “Борис – ти не син Балоги, не син Палиці, Івахіва…”.

Як зазначає Борис, міський голова натякає, що молоді люди не можуть прийти до влади і керувати містом. І якщо ти не чийсь син, то успіху в житті не досягнеш.

“Ти меншовартісний! Навіщо мені цей комплекс? А вам він навіщо. Зі слів чинного мера – якщо ти не чийсь син, то ти не успішний апріорі?Для чого цей соціальний поділ. Це ж уже не актуально…”, – пише на своїй сторінці у фейсбуці Борис.

Він пропонує всім хто, досяг в житті чогось самостійно, підтримати його думку. Для цього потрібно розмістити в себе на сторінці фото або відео та хештег #НесинБалоги.

“Ми будуємо іншу країну! Інше місто! Де у кожного будуть варіанти вчитись, заробляти гроші, розвиватись та самовиражатись вільно. Без прив’язки до родинних звязків. Де кожен зможе стати кимось. Не чекаючи допоки амбіції на владу радянського нафталінового ваала будуть задоволені…

Переконаний, що в Нововолинську сила-силенна успішної молоді”.




коментарів: 15
  1. Боря,ти з дитячим м,ячом опозорився,не добивай Вітюху,йому й так зле…Треба було старенького з собою до Мукачево взети…А забув….

  2. А що цей Карпусь досяг, просвітіть? Ато звучить ніби він входить в топ Форбс :)))

  3. Ну да, в нашому ділі шо головне? Правильно – попасти у список Форбс. Кличка вже обігнали, на черзі Дональд Трамп)))

  4. Треба Борю підтримати, люди добрі!. Нема чого стидатися та соромитися. Час для дії наставв!

  5. То я не поняв, сапог хоче просунути до влади якогось зі своїх синів чи шо?

    Тим хто пише тyт про Бор і Forbes: це психологія злидарів, малята! Чому для вас успішний – це обов’язково багатий?
    Давайте так: сапог, мороз, горе-дантист успішні по-вашому? Нє-а, вони просто багаті, бо крадуть людське і успішні тільки в придумуванні “схем” і методів хабарів і відкатів.

    Персонально мені Бор не подобається, я його ніскільки не захищаю, але разом з тим шкода дивитись на те, шо з нами зробили роки злидарства.
    Бор молодець в тому плані, шо шось пробує. Я не знаю його мотивів нажаль, персонально ніколи не розмовляв шоб зробити власне заключення.

    А ми, народ, так і будемо жити в дупі, бо в лиці Бора сапог показав ставлення своєї шайки до КОЖНОГО з нас і до ТЕБЕ особисто!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер