<

Неповнолітній “відеоблогер” з друзями проник на територію колишнього нововолинського заводу СТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 3.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
63
/ коментарів 28

Неповнолітній нововолинець виклав відео на “YouTube”, де він із друзями перебуває на неробочій, закритій території колишнього заводу СТО. Підлітків непомітно потрапили у покинуте приміщення через вікно на другому поверсі, охорона їх не помітила. Відомо, що ця територія належить Луцькому автомобільному заводу.

“Екскурсію” заводом у Нововолинську неповнолітній Тарас розмістив у двох відеороликах, перша частина від 26-го січня, друга – 2-го лютого. На кадрах видно, як молодики лізли у приміщення через вікно, а також на дах через пожежну драбину. Варто звернути увагу, що такі дії могли б спричинити нещасний випадок.

Молодик самостійно зазначив, що його компанії вдалося оминути охорону та зламати замок.

Підлітки розгулювали покинутими виробничими цехами, особливо їх цікавили речі, які залишились ще після діяльності заводу (з невідомою метою вони їх просто розкидали по приміщенню). Очевидно, що конструкція закладу застаріла, але хлопців не лякало те, що на їхні молоді голови може щось обвалитися.

Віднайшли вони там протигази, які вирішили приміряти на себе для гарної фотографії.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” у телефонному режимі вирішили отримати коментар у виконувача обов’язків керівника цього “закинутого” підприємства, що належить Луцькому атвомобільному заводу Олександра Терещука, але спілкуватись він відмовився.

Підкреслити можна погану роботу охоронників, вони повинні контролювати те, щоб сторонні особи не потрапляли на територію заводу. Цікавить також те, що з приміщення не ліквідували всі речі, будівля погано замкнута та вибиті шибки.




коментарів: 28
  1. Господи, але діти дурні пішли. Нема чим зайнятися. Та нам з братанами в голову ніколи таке б не полізно. Ми займалися чим треба. А тим більше ну і шо залазли і просто походили. Користі нуль. Я помню як ми в свої годи в ночі лазили залізо крали,ото був екстрім. Помню як від охранніків тікали. Але отаково лазити, шей речі розкидати. При чому вдень. Я того не розумію. Куди батьки дивляться. Якщо оті безмозгові вважать що це простмотрів і популярності на ютюбі займе, то вони ой як помиляються. Кароч вивод такий: Краще б по ночам залізо з братанами по тихому крали, аніж чим попало занімалися!

    • Вам, журналістам, нічим не вгодиш. Правильно молодьож робить що займається єкстримом!

    • Краще б українську мову повчити,ніж таке дурне писати. В одному слові по три помилки…не соромно,Волинянка?

    • воно й видно, що все життя тільки крали залізо. краще б БУКВАР читали… А то в одному слові по три помилки.

      • Для таких тугодумів пояснюю. Взагалі то це лиш пишеться мною для жарту. І сприймати це в правду смішно. Звичайно мені не приємно отримувати такі відповіді. Але я відповім вам у образі в якому й була:Я залізо крала та в мене гроші були і заняття було хоч якесь. А ви сиділи й не чим маялися. До речі, букварик я читала і не тільки його. Також у мому тексті видно, що я осуджую дітей, бо це не правильно ходити там. Це не їхня власність. Тим паче там не безпечно. А залізо було для жарту. І я сподіваюсь, що ви мене зрозуміли. Я не хочу нікого ображати, але гадаю тепер вам ясніше. Якщо тут були помилки, вибачайте. А я буду продовжувати писати такі коментарі. Сподіваюсь я вас не образила)

  2. Кримінал за проникнення зі зломом? Вандалізм? Це не ті “херої”, які центр міста розтрощили? До речі питання до “блюстунів порядку” де інформація, що з тими молодиками? хто буде розбиратися? чи вже всіх відмазали? Ви послухайте їх мову… Машину він там роз..башить… Може це він на шахтарському авто розтрощив? Якщо вони такі не посидючі то громадських робіт повинно вистачати!! поліція АГОВ!

  3. В мене претензії не до хлопців…. ну походила там, та й походили – нічого ж не зламали не хуліганили. Питання до тих хто це все так запустив , розламав, і порозкрадав!!!!! Як ви таке допустили?!! З такого мега заводу зробити смітник!

  4. Тю, та це ж ті самі дітки що всі ліхтарі на стометровці потрощили. ну не сидиться їм спокійно, так відправте в колонію. там заспокоять їх)

  5. кримінал – це коли допустити до розкадання і ровалу завод, який давав, в різні часи, роботу до 7000 робітникам різного ступеню квалифікації, і за це нікому нічого, і навіть нема спроби когось пократи, а ці “діячі” живі і здорові, і навіть з ” кучою бабла”, а ви кажете діти полазили…..

  6. Так цікаво, а де відкрите кримінальне провадження на приватну територію? Ці сопляки вже весь страх потіряли. Сьогодні проникли на завод, а завтра в чужий гараж. За жопу взяти одного другого хай посидять трохи.

  7. Картина маслом “реалії нашого часу ” або що мудаки за 25 років зробили з такої
    може і небагатої але точно небідної країни

    • а, зрозумів ! це ви певно про клятих комуняків ! Анатоль каже, шо це вони до цього часу все розвалюють !

      • ні це не проклятих
        як раз кляті все і побудовали
        це я про як каже Лукашенко про свядомих

  8. А хто виховує тих дітей, вони самі по собі ростуть, більшість батьків їхніх за кордоном горбатяться на тих чад, а ті чада мали їх в дупі….вчителям в школі теж все одно, по моєму зі хлопята з 5 школи всі, а один з них директора шахти син. так шо хай міліція візьме їх за одне місце і накаже штрафами

  9. А потім ті екстремали будуть матюкати вчителів, бити ліхтарі, знущатись з однолітків.
    Але мама-тато куплять поступити, куплять на роботу і так виросте гопнік абикнавєнний

  10. Мені здаєтся треба нормально такий завод охороняти або закрити нормально щоб ніхто нелазив

  11. Питання до мера !!! Це твоя робота і як ообі спитьься,,??? Думаеш ми Нововолинці простим тобі ці розкрадання,,,?? Прийде час і всі авторитети міста будуть відповідати за всі злочинні діі…..а молоді респект!!! Показали могилище і гріхи наших правителей Міста!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер